Duben
ohodnotit

Po dobrodružství Poseidonu

Beyond the Poseidon Adventure

Další název:
Za dobrodružstvím Poseidonu / Dobrodružství Poseidonu
Rok:
1979
Délka:
114 minut
„K potápějící se zaoceánské lodi se slétají dravci, bažící po kořisti. Uvnitř však stále ještě několik lidí bojuje o život.“

Komentáře k filmu Po dobrodružství Poseidonu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
marci22
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Pokračování kultovního   klasiky Dobrodružství   Poseidonu nedopadlo   nejhůře.Dalo by se   říci,že se jedná o volné   pokračování,které má   společné jen stejnojmennou   převrácenou loď a téma   Nového roku.Tady jde totiž   krom přežití i o něco   jiného.A tím je zlato a   diamanty,které jsou schované   v trezoru v pokladníkově   kajutě.Takže se na scénu   dostává partička   zlodějů,kteří jen hledají   cestu jak nejrychleji   zbohatnout.Z hereckého   obsazení mě nejvíce zaujala   herečka Veronica Hamel   hrající Suzanne,která   bohužel zařve hned mezi   prvníma.Jinak musím   samozřejmě říci,že   podívat se na tento film   dá,ale nesmíte jej   srovnávat s originálem.Když   budete toto brát jako   samostatný film,je tu   možnost,že se vám to   zalíbí a podíváte se na to   někdy a rádi znovu.
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.12.2009
Nakrútenie tohto filmu bola   úplné zbytočná vec. V   podstate sa jedná o film,   ktorý oproti svojmu   predchodcovi z roku 1972   dosahuje sotva podpriemernú   úroveň. Námet na tento film   je úplne o ničom, resp.   príliš slabý, dej je   jednoduchý a nudný. Čo sa   týka akčných efektov sú na   priemernej úrovni. Herecké   obsadenie oproti prvému dielu   je na celkom slušnej úrovni.
Petra.Barbie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.5.2008
Nechápu, jak mohl někdo dostat ten pitomý nápad...
...a natočit pokračování   filmové legendy, jejíž děj   již byl ukončen v prvním   díle Dobrodružství   Poseidonu. Scénáristé o   pár let později natočili   tento škvár se sice   sledovatelným (jakž, takž)   dějem, ale tím to haslo.   Skupina mladých lidí,   plavících se po moři,   narazí na Poseidon. Proniknou   do lodi a objeví zde živé   pasažéry, kteří přežili   otočení lodi dnem vzhůru,   ale odmítli jít s pastorem v   podání G. Hackmana cestou   záchrany ke dnu lodi...což   samo o sobě je   "ptákovina",   protože při záchranné   misii vidíme výbuchy a   otřesy z ponořené vrchní   části lodi a je velmi   nepravděpodobné, aby nitro   zachvácené požárem a   výbuchy, bylo ještě   obývané živými bytostmi.   Prostě slátanice, která s   pokračováním původního   katastrofického   legendárního filmu fakt   nemá nic společného. Pro   zajímavost se můžete   podívat, ale zásadně   nehledejte pokračování,   budete zklamáni!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10