reklama
 
ohodnotit

Plukovník Chabert

Colonel Chabert

Země:
Rok:
1994
Délka:
110 minut
„Gérard Depardieu a Fanny Ardantová, láska zničená penězi a touhou po společenském postavení.“

Celkové hodnocení filmu Plukovník Chabert

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2014
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2014
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2015
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2015
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.4.2014
jureff
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih157328minih157328Single Man (2017) [TV seriál] 
Single Man n
minih39643minih39643Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější (2005) 
Miss Congeniality 2:Armed and Fabulos n
minih3674minih3674Batman a Fantom (1993) 
Batman: The Mask Of Phantasm n
minih25082minih25082Vražda v salonním coupé (1997) 
n
minih135936minih135936Kovbojové (2015) 
Les cowboys n
minih62618minih62618Srdce v zajetí (1946) 
The Captive Heart n
minih59185minih59185Kung-fu nářez (1979) 
Lin Shi Rong n
minih22980minih22980Všichni dobří rodáci (1968) 
Všichni dobří rodáci n
minih39592minih39592Nesnáze pana účetního (1976) 
Il secondo tragico Fantozzi n
minih56717minih56717Habermannův mlýn (2010) 
Habermannův mlýn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
9   - curil
6   - jarda53
6   - Agostino
7   - radegaster
8   - 151974
10 - Gredor
7   - jureff

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

55 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

30 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

5 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.312/0.268