reklama
 
ohodnotit

Plnou rychlostí

High-Ballin'

Další název:
Hazardní hra
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Plnou rychlostí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2016
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2005
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2004
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2005
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.9.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.6.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2015
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62631minih62631Stažení (2007) 
Disengagement n
minih15934minih15934Playgirls 2 (1995) 
Playgirls 2 n
minih24785minih24785V žáru královské lásky (1990) 
n
minih41408minih41408Zavražděna, ale... její srdce žije dál (1997) [TV film] 
Heartless n
minih23025minih23025Výdělečné ženy (1937) 
n
minih29253minih29253Příběh rytíře (2001) 
A Knight's Tale n
minih17903minih17903Rockeři (1994) 
Airheads n
minih32521minih32521Historie fotbalu II. - Zlatý věk (1990) 
n
minih38590minih38590Jak řeknete, pane (2002) 
Mon idole n
minih26878minih26878Sólo pro Jaroslava Marvana (1971) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - curil
8   - hvezdyn
6   - Frolíček
8   - mia
8   - Bara.40
8   - R.RICKIE
6   - Ed
9   - oulisna
7   - rosta12
6   - sluníčko
7   - Johnny1
8   - kapelnik
3   - 10kacka10
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143319
Osobností: 612198
Fotografií: 535891
Plakátů: 256650
Obsahů a biografií: 131563

Poslední komentáře

Zombie Apocalypse (2011) [TV fil...

Zombie Apocalypse
Tak mám za sebou Rise of the   zombies, Zombie Night a teď i   Apocalypse, vše od Asylum a   musím říct že Apokalypsa   je z těchto tří zombi   více >

Autor: marci22 | Hodnocení: 2 / 10

Sudá a lichá (1978)

Ako sa rozpráva s delfínmi

Sudá a lichá
"Keby si vedel čítať z   ruky, tak by si zistil, že je   nebezpečné sa so mnou   hrať." Je asi jasné, kto to   povedal komu. Je to jeden z   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Nuda

Ztraceni v Mnichově
Zápletka s papoušken se   jevila jako dobrý nápad. Ale   pak se to zvrtlo v dokument o   filmu a to jsem se začal   dívat na hodinky, kdy už to více >

Autor: martinyk | Hodnocení: 4 / 10

USS Indianapolis: Men of Courage...

USS Indianapolis: Men of Courage
Mario Van Peebles se chopil   režie velkorozpočtového   snímku o jedné zásadní   americké události na sklonku   2. světové války s   Japonskem, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Mumie (1999)

Mumie
Mumie patří mezi mé   oblíbené filmy. Film má   pořádnou akci i humor a   povedlo se i herecké   obsazení. Pořádná   oddychovka z Egypta 20.   století. Má prostě opravdu   šmrnc.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.635/0.596