reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Plevel

Weeds

Rok:
1987
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„Dramatická cesta z doživotního žaláře na Broadway.“

Celkové hodnocení filmu Plevel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22237minih22237Velikonoční dovolená (1971) 
Velikonoční dovolená n
minih75023minih75023Nízkonákladovka (2011) 
Low Cost n
minih53802minih53802Mořská panna, Aquamarine (2006) 
Aquamarine n
minih43086minih43086Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007) 
Pirates of the Caribbean: At World´s End n
minih134414minih134414Oniroku Dan: Bikyoshi jigokuzeme (1985) 
Oniroku Dan: Bikyoshi jigokuzeme n
minih86159minih86159Moje letní prázdniny (2011) 
Get the Gringo n
minih34899minih34899Mládí v trapu (2003) 
Old School n
minih51347minih51347O listonošovi, který nechtěl chodit (1976) 
n
minih122517minih122517Annabelle (2014) [2k digital] 
Annabelle n
minih54694minih54694Dej šanci lásce (2009) [TV film] 
Taking a Chance on Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 %
7   - curil
8   - M.A.G.
7   - R.RICKIE
8   - rockwoman
9   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141728
Osobností: 607017
Fotografií: 527233
Plakátů: 254135
Obsahů a biografií: 130418

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.609/1.585