ohodnotit

Plevel

Weeds

Rok:
1987
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„Dramatická cesta z doživotního žaláře na Broadway.“

Celkové hodnocení filmu Plevel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2018
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
pohledvenkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2019
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43396minih43396Želvy Ninja (2007) 
TMNT n
minih106726minih106726André úžasný (2000) 
André le magnifique n
minih105525minih105525Hříšnice (2010) [TV film] 
Die Wanderhure n
minih51020minih51020Spiknutí: Echelon (2009) 
Echelon conspiracy n
minih49068minih49068Láska je láska (2004) 
Levottomat 3 - Kun mikään ei riitä n
minih52537minih52537Pan Nikdo (2009) 
Mr. Nobody n
minih10365minih10365Kočičí oko (1985) 
Cat's Eye n
minih7757minih7757Frankensteinův syn (1939) 
Son of Frankenstein n
minih91468minih91468Stín smrtihlava (2012) [TV film] 
Stín smrtihlava n
minih45176minih45176Paříž 36 (2008) 
Faubourg 36 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (7)
7   - curil
8   - hvezdyn
8   - M.A.G.
7   - R.RICKIE
8   - pohledvenk
8   - rockwoman
9   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 04:59

146 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž (2007) [TV pořad]

04:30 - 04:59

26 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 04:59

11 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:45 - 04:59

71 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166450
Osobností: 661137
Fotografií: 647983
Plakátů: 311702
Obsahů a biografií: 153192

Poslední komentáře

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Rogue One: Star Wars Story
Příběh je zařazen jako   vedlejší linie hlavní řady   Star Wars, konkrétně krátce   před epizodu IV (tedy první   natočený díl ságy Star   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Belmondo (2016) [TV film]

Belmondo
Z mého pohledu velkého   fanouška Jean-Paula Belmonda   jde opravdu o vynikající   dokument. Zajímavý   komentář je vyvážený   glosovaním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo: Poslední krev
Já mám rád všechny díly   Ramba, je to jednoduchý a má   to šťávu. Poslední dva   díly, nám díky jiné době,   poskytují i docela dost   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 10 / 10

Instalatér z Tuchlovic (2016)

Instalatér z Tuchlovic
Bohužel se zase musím   uchýlit ke krátkému   komentáři. Nechci se stále   opakovat ale českým   komediím z poslední dekády   se neumím ani více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Rodinný film (2015)

Rodinný film
Tohle "drama" mne zanechalo   ledově chladným a   znuděným. Nevím přesně v   čem je třeba hledat   avizovaný talent režiséra   Olmo Umerzua ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.288