reklama
 
ohodnotit

Plevel

Weeds

Rok:
1987
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„Dramatická cesta z doživotního žaláře na Broadway.“

Celkové hodnocení filmu Plevel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2018
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2013
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.5.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12333minih12333Když se město probouzí (1977) 
Quand la ville s'éveille n
minih73253minih73253Moje falešná svatba (2009) [TV film] 
My Fake Fiance n
minih22515minih22515Víkend u Bernieho II. (1993) 
Weekend At Bernie´s II. n
minih6590minih6590Dobrý den, paní Campbellová (1968) 
Buona Sera, Mrs. Campbell n
minih86778minih86778Péťa a vlk (2006) 
Peter & the Wolf n
minih81847minih81847Víla (2011) 
La fée n
minih43040minih43040Stupeň 6: Dny totální zkázy (2004) [TV film] 
Category 6: Day of Destruction n
minih37719minih37719Pat a Mat - puzzle (2002) 
n
minih141028minih141028Endorfin (2015) 
Endorphine n
minih72349minih72349Přestřelka v Dodge City (1959) 
The Gunfight at Dodge City n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 % (6)
7   - curil
8   - hvezdyn
8   - M.A.G.
7   - R.RICKIE
8   - rockwoman
9   - Johnny1

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

04:55 - 04:59

3 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž (2007) [TV pořad]

04:50 - 05:15

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

04:00 - 06:05

58 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.26