reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Playboy: The Best of Pamela Anderson

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.3.2009
thomas300
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2012
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.8.2009
odhalene.sceny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2015
wanda33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2009
film1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13949minih13949Němá barikáda (1949) 
Němá barikáda n
minih19067minih19067Slunce, seno a pár facek (1989) 
Slunce, seno a pár facek n
minih40160minih40160Poseidon (2006) 
Poseidon n
minih33761minih33761Manituova bota (2001) 
Der Schuh des Manitu n
minih36360minih36360Garfield ve filmu (2004) 
Garfield: The Movie n
minih5431minih5431Čas sluhů (1989) 
Čas sluhů n
minih36070minih36070Moje sestra vlkodlak (2000) 
Ginger Snaps n
minih2831minih2831Sám v temnotě (2005) 
Alone in the Dark n
minih29289minih29289Poslední hlídka (2000) 
The Last Patrol n
minih36362minih36362Co ta holka chce (2003) 
What A Girl Wants n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
7   - Zdenek13
10 - thomas300
10 - lisak-18
10 - odhalene.s
10 - wanda33
7   - film1

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602788
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.565/0.54