NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Plácek 2 [Video]

The Sandlot 2

Další název:
Ihrisko 2 (SK)
Rok:
2005
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Plácek 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.12.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2009
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2014
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.12.2010
Spasmen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
LaM25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2010
paige.mhatt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18593minih18593Sedmá kavalerie (1941) 
They Died with Their Boots On n
minih24727minih24727Ta třetí (1968) 
n
minih60979minih60979StreetDance (2010) 
StreetDance n
minih143302minih143302V nejistotě (2016) 
Claire in Motion n
minih118267minih118267Moje léto v Provence (2014) 
Avis de mistral n
minih62646minih62646Obrácení Ferdyše Pištory (1967) [TV inscenace] 
Obrácení Ferdyše Pištory n
minih90000minih90000Kolotoč (1996) [TV pořad] 
Kolotoč n
minih28126minih28126Ponorka U-571 (2000) 
U-571 n
minih6023minih6023Den, kdy vyloupili Anglickou banku (1960) 
The Day They Robbed the Bank of England n
minih89864minih89864Pastorova žena (2011) [TV film] 
The Pastor's Wife n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Plácek 3 (2007) [Video]

 Plácek 3 (2007) [Video]
Plácek 3 n
The Sandlot 3
Žánr: rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: William Dear

(pokračování)

Plácek (1993)

 Plácek (1993)
Plácek n
The Sandlot
Žánr: komedie / drama / rodinný / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: David Mickey Evans

(pokračování)

Hodnocení filmu

67.3 % (11)
4   - curil
7   - New
9   - Ondrej_pri
1   - Jarda.ftr
5   - Kmotr95
6   - rosta12
10 - POČÍTAČ
10 - Hannah98
7   - Spasmen
5   - LaM25
10 - paige.mhat
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176943
Osobností: 676512
Fotografií: 706667
Plakátů: 336393
Obsahů a biografií: 161711

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

Kingsman: Zlatý kruh
Důstojný pokračovaní i   když u mě tolik neujalo, ale   i tak mi to přišlo jako   bezva zabava. Juliana Moore je   tu tu ultradobrá.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Hora mezi námi (2017)

Hora mezi námi
Nojo psát tu, že nic není   černobílé, když hlavní   hrdinové je běloška a   černoch je nekorektní. No   kdo kdy říkal, že jsem   korektní. Teď vážně, je   to docela hezký survival.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Úniková hra: Turnaj šampiónů (20...

PROCESOR!

Úniková hra: Turnaj šampiónů
Protože to je pokračování,   tak jsem čekal, že to bude o   něco vymazlenější.   Místnosti a pasti, bohužel   se tak nestalo. Spíše se   řešily více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Údolí včel (1967)

Údolí včel
Krásný historický film   velmistra Františka   Vláčila. Kdo hledá akci a   povrchní vzruchy asi by měl   tyhle filmy vynechat. Pan   Vláčil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Asylum (1972)

Asylum
Čtyři hororové příběhy z   prostředí ústavu pro   duševně choré vzájemně   propojené postavou mladého   doktora. Vícekrát použitý   formát více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení