ohodnotit

Píšťalka pro dva [TV hra]

Rok:
1974
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1974
„Úsměvný příběh ze života krále Václava IV.“

Celkové hodnocení filmu Píšťalka pro dva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2007
klasifikátor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2020
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2020
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.7.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11122minih11122Láska a lidé (1937) 
Láska a lidé n
minih25719minih25719Návrat do městečka Salem's Lot (1987) 
A Return To Salem's Lot n
minih57349minih57349Štvaná žena (2003) 
A Woman Hunted n
minih67796minih67796Luisa a Lotka (2007) 
Das doppelte Lottchen n
minih60159minih60159Lyžařská škola / Ski akademie 2 (1990) 
Ski School n
minih44952minih44952Návrat pana Ripleyho (2005) 
Ripley Under Ground n
minih158003minih158003Vraždy na přelomu století (2017) [TV seriál] 
Belle Époque n
minih140136minih140136Vychytávky Ládi Hrušky (2015) [TV pořad] 
Vychytávky Ládi Hrušky n
minih10644minih10644Tragické kouzlo (1951) 
Incantesimo tragico n
minih109019minih109019El tesoro de la diosa blanca (1983) 
El tesoro de la diosa blanca n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Poslední královna (1974) [TV inscenace]

 Poslední královna (1974) [TV inscenace]
Poslední královna n
 
Žánr: historický / drama
Země: Československo
Režie: Zdeněk Kubeček

(pokračování)

Hodnocení filmu

70 % (11)
7   - argenson
6   - curil
7   - hvezdyn
6   - klasifikát
5   - M.A.G.
9   - melakara
7   - Kycky
8   - Milicent
8   - oulisna
7   - rosta12
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167946
Osobností: 664511
Fotografií: 657864
Plakátů: 316171
Obsahů a biografií: 154744

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení