reklama
 
ohodnotit

Písně z druhého patra

Sånger från andra våningen

Další název:
Songs from the Second Floor
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
16.1.2002
„Být člověkem není lehké.“

Celkové hodnocení filmu Písně z druhého patra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2016
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2014
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.6.2015
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2014
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2008
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih88217minih88217Jméno (2012) 
Le Prénom n
minih58696minih58696Repo Men (2010) 
Repo Men n
minih43389minih43389Grindhouse: Auto zabiják (2007) 
Death Proof n
minih7588minih7588Fatální instinkt (1993) 
Fatal Instinct n
minih4939minih4939Carmen (1983) 
Carmen n
minih45500minih45500Obchodní dům (1941) 
The Big Store n
minih35130minih35130Crazy (2000) 
Crazy n
minih67776minih67776Guma (2010) 
Rubber n
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih16819minih16819Pozor, vizita! (1981) 
Pozor, vizita! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
4   - efCZa
6   - mat.ilda
6   - Mlapiska
9   - melakara
9   - Zimmy871
7   - volam
3   - jeremyroe

TV Program

ČT1 - Svatební skandály slečny Juliá...

14:25 - 15:10

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Sedm divů Brazílie

14:00 - 15:00

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:05 - 15:00

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:30 - 15:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146273
Osobností: 621294
Fotografií: 550452
Plakátů: 262177
Obsahů a biografií: 134128

Poslední komentáře

Life on Mars (2006) [TV seriál]

Life on Mars
Mno, to bylo tedy dost dobrý.   Celej seriál jsem byl   napnutej, jak to dopadne. A   konec mě nezklamal. Super!

Autor: RM | Hodnocení: 9 / 10

Soudkyně Barbara (2015) [TV pořa...

Soudkyne Barbara

Soudkyně Barbara
Teto porad je super je to   idealne natoceny a herci beze   slov uzasny. Kazdy kdo   komentuje negativni komentare   tak by jsi mel uvedomit, ze   nebyt hercu tak v televizi nic   nehraje...

Autor: lukaskechup

Krev zmizelého (2005)

Krev zmizelého
Autoři si ukrojili pořádný   krajíc, se kterým poté si   neuměli poradit, silná   scéna střídá slabou,   různé nelogičnosti,   skvělý výkon více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zámek v Čechách (1993) [TV film]

Zasmál jsem se

Zámek v Čechách
U tohoto filmu jsem se   několikrát ze srdce zasmál.   Například "Kde je Alois? Je   mrtvej a my mu tady hrajem".   Co se týče herců, výborně   více >

Autor: Whiskyman

Dokonalá partie (2005)

Dokonalá partie
Tentokrát ani můj smysl pro   humor, ani moje romantická   duše nemají důvod ke   spokojenosti.Film, který jsem   si už na druhý den   nepamatovala a nic po něm   nezůstalo.Proč jsem se   vůbec dívala?

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.171/0.131