ohodnotit

Pinocchio a vládce noci

Pinocchio and the Emperor of the Night

Další název:
Pinocchio a vladca noci
Rok:
1987
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Pinocchio a vládce noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2013
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.1.2011
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2009
fantomino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2017
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2009
fefe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2009
Bronislava777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2010
Technotronic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih117355minih117355Nebezpečný podnájemník (2012) 
Unstable n
minih45322minih45322Smutné radosti (1986) [TV inscenace] 
n
minih12479minih12479Milostné pozdravy z kožených kalhot (1974) 
Auf der Alm da gibt's koa Sünď n
minih6387minih6387Dívka v modrém (1939) 
Dívka v modrém n
minih45544minih45544Zjevení (2005) [TV minisérie] 
Revelations n
minih54844minih54844Cestou na Berlín (1969) 
Na puti v Berlin n
minih89701minih89701Machři 2 (2013) 
Grown Ups 2 n
minih118882minih118882E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 
Eliza Graves n
minih42379minih42379Bůh odpouští, já ne! (1967) 
Dio perdona... Io no! n
minih147422minih147422Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (2006) [TV film] 
Stadt Land Mord!: Enthüllungen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.2 % (12)
3   - PORTER
5   - Ondrej_pri
7   - Kycky
2   - meduska
6   - Miloš11
6   - gyzmo
7   - fantomino
6   - Samanta
7   - fefe
8   - kitpos
10 - Bronislava
10 - Technotron
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.174/0.141