reklama
 
ohodnotit

Piknik

Žánr:
Rok:
1967
Délka:
69 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1968

Celkové hodnocení filmu Piknik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.4.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2014
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.8.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2011
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36698minih36698Most osudu (2004) 
The Bridge Of San Luis Rey n
minih40821minih40821Ve stínu pravdy (2006) 
Freedomland n
minih41124minih41124Vojtík a duchové (1997) [TV inscenace] 
Vojtík a duchové n
minih43820minih43820Chundelatý pes (2006) 
The Shaggy Dog n
minih66114minih66114Holiday Inn (1942) 
Holiday Inn n
minih9398minih9398Jarní povětří (1961) 
n
minih11950minih11950Manažer (1980) 
The Idolmaker n
minih44429minih444293:10 Vlak do Yumy (2007) 
3:10 to Yuma n
minih11592minih11592Loulou (1980) 
Loulou n
minih3199minih3199Arabeska (1966) 
Arabesque n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.3 %
10 - curil
9   - melakara
8   - Ingrid
8   - rosta12
9   - pehe
9   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146290
Osobností: 621367
Fotografií: 550633
Plakátů: 262217
Obsahů a biografií: 134138

Poslední komentáře

Pro hrst dolarů (1964)

Podle samurajského filmu

Pro hrst dolarů
Miluji tyhle westerny.   Prostředí, hudba, syrovost.   A mimo jiné, námět je   čerpán podle japonského   filmu, podobně jako Sedm   statečných. více >

Autor: Mijamoto13 | Hodnocení: 8 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.645/0.583