reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pieseň o sivom holubovi

Další název:
A Song About the Grey Pigeon
Rok:
1961
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
6.5.1961
„Hrůzy války očima několika kluků.“

Celkové hodnocení filmu Pieseň o sivom holubovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.5.2013
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2011
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2011
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2006
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.10.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2011
dukla1944
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.12.2009
heinrich.rosenauer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49477minih49477Ve znamení Merkura (1978) [TV seriál] 
Ve znamení Merkura n
minih107507minih107507Vzpoura řepy (1928) 
n
minih56329minih56329Můžeš mi odpustit? (1981) [TV film] 
n
minih8788minih8788Hříšný tanec (1987) 
Dirty Dancing n
minih59240minih59240Sbor generála Šubnikova (1981) 
Korpus generala Šubnikova n
minih57590minih57590Cyrano z Bergeracu (1987) [TV divadelní představení] 
n
minih11631minih11631Lovec jelenů (1978) 
The Deer Hunter n
minih56748minih56748Opravdová kuráž (2010) 
True Grit n
minih2936minih2936Ameriko, Ameriko! (1962) 
America, America n
minih8773minih8773Hřbitov domácích zvířat (1989) 
Pet Sematary n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.8 %
9   - melakara
7   - legenda
7   - lejtenant
7   - tomas.sulc
8   - rosta12
8   - soptik
9   - pehe
7   - gyzmo
10 - Tnegad
10 - dukla1944
8   - heinrich.r
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.186/0.165