reklama
 
ohodnotit

Pevnost

Rok:
1994
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
24.11.1994
„Bezbrannost má velký smysl tehdy, když přináší oběť. Ale jen tak, pro nic za nic... O střetu jedince se všemocnou mašinérií...“

Celkové hodnocení filmu Pevnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.11.2011
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2014
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.8.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2011
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
antonio.veljanoski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2012
veruncheek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39495minih3949524. den (2004) 
The 24th Day n
minih56599minih56599Čardášová princezná (1971) 
Csárdáskirálynő n
minih29891minih29891Spy Game (2001) 
Spy Game n
minih81658minih81658Kryptonit! (2011) 
La kryptonite nella borsa n
minih29766minih29766Battle Royale (2000) 
Batoru Rowaiaru n
minih5028minih5028Cesta do manželské postele (1966) 
Reise ins Ehebett n
minih23383minih23383Za svitu luny (1989) 
In una notte chiaro di luna n
minih60096minih60096Racek (1996) [TV divadelní představení] 
Racek n
minih110377minih110377Vše je ztraceno (2013) [2k digital] 
All Is Lost n
minih131398minih131398Antboy: Pomsta rudé fúrie (2014) 
Antboy: Den Røde Furies hævn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
7   - cicis
6   - curil
5   - Misantrop
8   - cerfik
6   - rosta12
7   - MILAN19611
7   - Bape
4   - POMAJZ
6   - miroslav22
7   - KURUAZIE
8   - antonio.ve
9   - veruncheek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.483/0.445