reklama
 
ohodnotit

Pět mužů a jedno srdce

Další název:
Päť mužov a jedno srdce ; Five Men and One Heart
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
24.12.1971

Celkové hodnocení filmu Pět mužů a jedno srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.4.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2010
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.1.2005
Dulin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2012
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.8.2010
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2016
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2008
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2015
Davido
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2017
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2013
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2008
Bobšule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih144287minih144287Infiltrátor (2016) 
The Infiltrator n
minih14743minih14743Od zítřka nečaruji (1978) 
n
minih32497minih32497Bruce Lee: Cesta bojovníka (2000) 
Bruce Lee: A Warrior's Journey n
minih12090minih12090Masakr v Římě (1973) 
Rappresaglia n
minih36017minih36017Král lenochů (1989) [TV inscenace] 
Král lenochů n
minih60762minih60762Něco z Ameriky 2 (2008) 
Valami Amerika 2. n
minih148360minih148360Radost pro Freddieho (2011) [TV film] 
Fast Freddie, the Widow and Me n
minih12475minih12475Milostná dobrodružství Moll Flandersové (1964) 
n
minih19588minih19588Star Trek VI: Neobjevená země (1991) 
Star Trek VI: The Undiscovered Country n
minih35794minih35794Líbí se mi co děláš (2003) 
I Love Your Work n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 % (23)
5   - argenson
7   - curil
5   - jarda53
7   - Serpentina
4   - New
8   - melakara
7   - Nasudr
8   - satyr
10 - theremin
9   - Dulin
6   - meduska
8   - Milicent
8   - biokys
8   - phorsky1
7   - rosta12
6   - Area
7   - nabba
8   - tvo
5   - d.svatava
8   - Davido

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

44 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Dřevo a duše Jiřího Netíka

03:05 - 03:35

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:25 - 03:30

49 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:35 - 03:35

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578448
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.341/0.303