reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pes na stopě

Další název:
Čtyřlístek lll
Rok:
1993
Délka:
8 minut

Celkové hodnocení filmu Pes na stopě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.3.2014
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2016
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
aphrael
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62166minih62166Panna nebo orel (1982) 
Testa o croce n
minih107327minih107327Aleje (2009) [TV film] 
n
minih137262minih137262Barbie - Rock n Royals (2015) 
Barbie - Rock n Royals n
minih68226minih68226Samyj silnyj (1973) 
Samyj silnyj n
minih42937minih42937O malíři Adamovi (2006) [TV inscenace] 
O malíři Adamovi n
minih56911minih56911Kamenný kvítek (1946) 
Kamennyj cvetok n
minih83458minih83458Oskarova oáza (2011) [TV seriál] 
Oscar's Oasis n
minih19596minih19596Starci na chmelu (1964) 
Starci na chmelu n
minih36804minih36804Bolek a Lolek (1963) [TV seriál] 
Bolek i Lolek n
minih98885minih98885Occamova břitva (2012) [TV film] 
Occamova břitva n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Čtyřlístek ve službách krále (2013)

 Čtyřlístek ve službách krále (2013)
Čtyřlístek ve službách krále n
 
Žánr: animovaný / dětský / komedie / rodinný
Země: Česká republika
Režie: Michal Žabka

(pokračování)

Signály z neznáma (1993)

 Signály z neznáma (1993)
Signály z neznáma n
 
Žánr: kreslený / komedie
Země: Česká republika
Režie: Ivan Renč

(pokračování)

Myš, která prochází zdí (1993)

 Myš, která prochází zdí (1993)
Myš, která prochází zdí n
 
Žánr: kreslený / komedie
Země: Česká republika
Režie: Ivan Renč

(pokračování)

Hodnocení filmu

65 %
8   - jmenuji.se
5   - Jean-Paul
8   - rimeon
8   - Kycky
5   - Freya.Z
5   - aphrael
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141618
Osobností: 606623
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.811/0.787