reklama
 
ohodnotit

Pes Filipes a jeho přátelé

Huckleberry Hound and Friends

Další název:
"The Huckleberry Hound Show"
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Pes Filipes a jeho přátelé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2010
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.10.2009
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2013
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.11.2007
makosnan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20134minih20134Šedý orel (1978) 
Grayeagle n
minih40598minih40598Karcoolka (2005) 
Hoodwinked n
minih13807minih13807Nebudu tě mít ráda (1974) 
Nie będę cię kochać n
minih87822minih87822Grimm (2011) [TV seriál] 
Grimm n
minih58611minih58611Na vlásku (2010) 
Tangled n
minih88131minih88131Odplata Wyatta Earpa (2012) [Video] 
Wyatt Earp's Revenge n
minih13866minih13866Nejlepší člověk (1954) 
n
minih4470minih4470Bonnie a Clyde: Pravdivý příběh (1992) [TV film] 
Bonnie & Clyde: The True Story n
minih14026minih14026Neohlížej se, jde za námi kůň (1979) 
Neohlížej se, jde za námi kůň n
minih76490minih76490Noc žraloka 3D (2011) 
Shark Night 3D n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - cicis
6   - green-tea
8   - 261972
10 - satyr
7   - reby
7   - Strength
3   - jambroz58
8   - vecernice
8   - tvo
5   - pepa123
5   - igorko61
8   - makosnan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626689
Fotografií: 562675
Plakátů: 266852
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.14/0.104