Duben
ohodnotit

Personal Shopper

Žánr:
Země:
Rok:
2016
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
27.4.2017

Komentáře k filmu Personal Shopper

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Petr.c17
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2018
Kristen Stewart
Tento film si oblíbí asi   hlavně fanoušek Kristen.   Mám pocit, že je to celé   napsané specialně pro ni.   Většinu času shání   oblečení pro nějakou   celebritu, která je ovšem   podružná, občas si nějaký   ten hadřík sama zkusí -   přičemž si na své přijde   divák, který si tyto   okamžiky   "odhalení" dokáže   užít. K jejímu půvabu   patří i ta zvláštní   temná stránka, pro kterou   bývá obsazovaná v   upírských filmech. V tomto   filmu je naznačeno, že   dokáže komunikovat s dušemi   mrtvých. Všemu nahrává   její introvertní projev   (čímž mi připomíná můj   další oblíbený film,   respektive jeho hrdinku: Já,   Olga Hepnarová)
peginka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.10.2017
Koukala jsem od začátku do   konce, pořád jsem čekala,   co z toho vyleze, nakonec jsem   si jednu teorii vybrala (a   nemusí být správná), ale   že by mě to nějak   uchvátilo, to ne. Koukala   jsem kvůli Kristen Stewart,   ta mě nezklamala, ale nějak   tomu chyběla   "šťáva". Ale že   bych se nudila, to taky ne.   Jen se na to příště už   dívat nebudu.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.8.2017
Personal Shopper
Personal Shopper je v první   řadě drama, které se tak   nějak snaží lehce děsit,   jenže máme tu několik   zásadních problémů, kvůli   kterému tahle myšlenka   nemohla vyjít.
Za   prvé, Kristen Stewart nemá   na to, aby celý snímek   táhla sama, zase tak   vynikající herečka není a   jednoznačně potřebuje   někoho kdo jí bude   vypomáhat a rozhodně   nepočítám místní duchy.   Druhou věcí je to, že   snímek pokládá v zásadě   víc otázek a prakticky na   žádnou nedostanete   odpověď, která by nějak   dávala smysl nebo aby se dala   vůbec označit za   plnohodnotnou odpověď.   Hlavní hrdinka sice střídá   jedno město za druhým a tak   se co se lokalit divák   nenudí, ale celé je to   takové bez života, nemá to   nic čím by to přikovalo   diváky do sedaček a nahá   Stewart opravdu nestačí.   Pořád čekáte co z toho   vzejde a ono vlastně pořád   čekáte na nic, protože tam   se vážně absolutně nic   neděje. Je sice hezké, že   se režisér po případě   scénárista snažil, aby   diváci sami rozhodli co to   má všechno znamenat, ale   upřímně snímku by daleko   víc prospělo, kdyby   naservírovali co měli   vlastně na mysli, protože   takhle ten snímek působí   mizerně. Personal Shopper   není pro každého a hodně   by mě zajímalo, jestli se   našel divák, který by   snímek dokázal ocenit,   protože nikoho takového   neznám. Duchařská zápletka   stejně slabá jako ta   dramatická a tohle byl   jednoznačně zbytečný film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10