reklama
 
ohodnotit

Perry Mason [TV seriál]

Perry Mason: Případ dámy v jezeře (1988) - 9. díl

Perry Mason: The Case of the Lady in the Lake

Další název:
Perry Mason: Prípad dámy v jazere (SK)
Rok:
1988
Délka:
95 minut
„Historie se zopakuje, když v průběhu plavby zahyne i druhá ze sester-dvojčat. Stejně tak se před mnoha lety utopila i její sestra. Podezření ihned padá na manžela, který po mladé ženě zdědí obrovský majetek.“

Celkové hodnocení filmu Perry Mason: Případ dámy v jezeře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2014
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2015
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3058minih3058Andula vyhrála (1938) 
Andula vyhrála n
minih24595minih24595Zlozor (1971) 
Zlozor n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih36813minih36813Catwoman (2004) 
Catwoman n
minih9749minih9749Jonáš a Melicharová (1986) 
Jonáš a Melicharová n
minih10655minih10655Kozoroh jedna (1978) 
Capricorn One n
minih18453minih18453Odvážní mužové (1962) 
Tsubaki Sanjūrō n
minih5390minih5390Čaroděj ze země Oz (1939) 
The Wizard of Oz n
minih41300minih41300Frankenstein (2004) [TV minisérie] 
Frankenstein n
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
6   - jarda53
6   - ignac1
6   - Serpentina
7   - thejduk
8   - REKBRIT
6   - Faye
5   - R.RICKIE
6   - Strength
7   - Brikca
8   - Area
5   - jambroz58
8   - Chroust-Sp
7   - Nob.r
8   - uriel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144322
Osobností: 615111
Fotografií: 539235
Plakátů: 258054
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.266/0.218