ohodnotit

Perníkový dědek [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
57 minut
„Televizní pohádka podle Josefa Lady.“

Celkové hodnocení filmu Perníkový dědek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2017
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2007
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.8.2007
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2011
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2007
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.8.2006
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2013
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2007
trampnettulakfb1962
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2019
herzyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24484minih24484Tajemství krve (1953) 
Tajemství krve n
minih53531minih53531Janek nad Janky (2004) [TV film] 
n
minih51420minih51420Přímý kontakt (2009) 
Direct Contact n
minih8693minih8693Hráči z Indiany (1986) 
Hoosiers n
minih46023minih46023Deník zabijáka (2007) 
You Kill Me n
minih36370minih36370Kletba (2002) 
Taboo n
minih63023minih63023Zrádný prsten (2009) [TV film] 
Ring of Deceit n
minih3365minih3365Automat na přání (1968) 
Automat na přání n
minih31759minih31759Nevěra (2000) 
Trolösa n
minih28360minih28360John Q (2002) 
John Q n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (12)
8   - curil
4   - M.A.G.
8   - melakara
4   - Faye
5   - Strength
7   - lionheart
6   - extremek.c
4   - AlbertPeta
10 - pajdalan
6   - Kloby
10 - trampnettu
8   - herzyn
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155274
Osobností: 641928
Fotografií: 593593
Plakátů: 282241
Obsahů a biografií: 142278

Poslední komentáře

Bravados (1958)

Bravados
Gregory Peck v roli rančera,   jde ve stopách 4 zločinců o   kterých je přesvědčen, že   zabili jeho ženu, když nebyl   doma. A v malým zapadlém více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Tátova volha (2018)

Tátova volha
Jemný a citlivě podaný   příběh, plný hledání a   naděje, mě nečekaně zaujal   a oslovil. Trochu mě mrzí   ten otevřený konec (za   který více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Pohodový a především   vizuálně parádní fantasy   film s (naštěstí pouze   letmými) připomínkami   čarodějnických Bradavic.   Příběh má svůj více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 8 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Nebýt Lubora Tokoše v roli   dědečka Vítěnky, byla by   tato pohádka spíše   podprůměrná. Z   devadesátých let je to   pořád ten lepší kousek.

Autor: topipig | Hodnocení: 5 / 10

Kopretiny pro zámeckou paní (198...

Kopretiny pro zámeckou paní
Prázdninový příběh   provoněný létem vypráví o   prvním milostném vzplanutí   Kateřiny, která o   prázdninách prodává   lístky na hradě více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.257