reklama
 
ohodnotit

Perníková chaloupka

Další název:
The Gingerbread House
Žánr:
Rok:
1933
Délka:
64 minut
Premiéra v ČR:
22.12.1933

Celkové hodnocení filmu Perníková chaloupka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.11.2017
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.7.2018
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.11.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2017
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2017
Gwendy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17975minih17975Rolničky, kam se podíváš (1996) 
Jingle All the Way n
minih66937minih66937Spy Kids 4D: Stroj času (2011) 
Spy Kids 4: All the Time in the World in 4D n
minih43412minih43412Šok (1982) 
Le Choc n
minih75478minih75478I mavri Emmanouella (1980) 
I mavri Emmanouella n
minih13910minih13910Největší podívaná na světě (1952) 
The Greatest Show on Earth n
minih44563minih44563Hromská cesta (1958) 
Thunder Road n
minih52122minih52122Ústup, nesmysl! (1952) 
Retreat, hell! n
minih13800minih13800Listy z Provence (2000) [TV film] 
n
minih11809minih11809Maigretův největší případ (1966) 
Maigret und sein größter Fall n
minih29650minih29650Přísaha (2001) 
The Pledge n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
5   - curil
4   - Pitryx
5   - ignac1
3   - Misantrop
10 - melakara
6   - tomasonula
5   - Gwendy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.309/0.256