ohodnotit

Perníkářka a Větrný mládenec [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
33 minut
„Romantická pohádka o lidském pochybení, odvaze a síle lásky.“

Celkové hodnocení filmu Perníkářka a Větrný mládenec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2012
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2016
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2018
zdesto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih55780minih55780Vasjok Trubačov i jego tovarišči (1955) 
Vasjok Trubačov i jego tovarišči n
minih35980minih35980Dobrou noc, mami (1986) 
Night Mother n
minih41314minih41314Pes baskervillský (2002) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih73631minih73631Hokus pokus (1966) 
Hokuspokus oder: Wie lasse ich meinen Mann verschwinden...? n
minih124025minih124025Zase doma (2013) [TV film] 
Holidaze n
minih29085minih29085Gulliverovy cesty (1939) 
Gulliver's Travels n
minih63130minih63130Transformers 3 (2011) 
Transformers: Dark of the Moon n
minih60155minih60155To byl zítra flám (2010) 
Hot Tube Time Machine n
minih25154minih25154Zázračný běžec (1997) 
Prefontaine n
minih80018minih80018Žena z pátého patra (2011) 
La femme du Vème n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 % (7)
6   - curil
5   - melakara
8   - dederon
6   - motelij
5   - jambroz58
5   - tomasonula
5   - zdesto

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem (1999) [TV s...

05:25 - 06:00

5 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:15 - 06:10

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:40 - 06:10

170 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154551
Osobností: 639994
Fotografií: 588812
Plakátů: 279752
Obsahů a biografií: 141612

Poslední komentáře

Rédl (2018) [TV seriál]

Rédl
9 + 1 za kecy zapšklých   dědků, kterým Rédl šlápl   na kuří oko. Film je   skvělý, příběh, herci i   atmosféra. Quality TV lze   realizovat i u nás, bravo!

Autor: jirry | Hodnocení: 10 / 10

S láskou Vincent (2017)

Divácký bonbónek

S láskou Vincent
Úžasný impresionistický   "animák", zajímavě   ochucený pátráním po   možných příčinách van   Goghova podivného úmrtí.   Naprosto originální film o   neméně originální   osobnosti.

Autor: green-tea | Hodnocení: 9 / 10

Disaster Movie (2008)

Disaster Movie
Nejhorší film podle IMDb a   já myslím, že horší by se   našli, dokonce by se nemuselo   chodit daleko, tvůrci tohohle   mají na svědomí několik více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 5 / 10

Anihilace (2018)

Anihilace
Slušná hudba. Jako vždy mne   iritovaly retrospektivy,   dvacet dolů, a blbě   vyprávěný příběh. Taky   dvacet dolů. Jak mám tipovat   kdo více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Alien Outpost (2014)

Alien Outpost
Tak je to skutečně   odpadkový film. Hloupá   kamera, hloupé scény a   kecání do alelujá. Avšak   nedá mi to, abych kladně   neohodnotil více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.341/0.311