NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Pepina Rejholcová

Žánr:
Rok:
1932
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
14.10.1932
„Venkovské děvče hledající v Praze svého milého se náhodou při hledání dostane do revuálního divadla, kde velmi úspěšně vystoupí.“

Celkové hodnocení filmu Pepina Rejholcová

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.3% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2019
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2009
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2007
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.6.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.4.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3538minih3538Banda (1993) 
Posse n
minih61351minih61351Proces s vrahy Martynové (1988) [TV inscenace] 
Proces s vrahy Martynové n
minih50635minih50635Na hraně lásky (2008) 
The Edge of Love n
minih116934minih116934Sedm mužů na zabití (1956) 
7 Men from Now n
minih112847minih112847A přesto milujeme (2011) [TV film] 
Und dennoch lieben wir n
minih88914minih88914Odhalený přístav (2012) 
Vuosaari n
minih111578minih111578Formosa (2005) 
Formosa n
minih129165minih129165Tom a Jerry: Santovi pomocníci (2014) [Video] 
Tom & Jerry's Santa's Little Helpers n
minih139854minih139854To je vražda, napekla: Záhada čokoládových sušenek (2015) [TV film] 
Murder, She Baked: A Chocolate Chip Cookie Mystery n
minih19444minih19444Spartakus (1960) 
Spartacus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.3 % (11)
5   - curil
4   - Pitryx
5   - clara.bow
7   - georginaa
4   - Misantrop
6   - melakara
6   - tomas.sulc
8   - dederon
5   - Area
7   - Alfonc
6   - Marthos

TV Program

ČT1 - Bahno (2016) [TV epizoda]

21:50 - 22:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Vynálezy, které změnily svět

21:00 - 22:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

21:20 - 22:20

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Milionář mezi námi

21:35 - 22:55

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 169691
Osobností: 666680
Fotografií: 666774
Plakátů: 320114
Obsahů a biografií: 156112

Poslední komentáře

Moje Zoe (2019)

Moje Zoe
Nesnáším podobné filmy o   umírání na nevyléčitelné   choroby nebo úrazy s   neodvratným poškozením   mozku, zvláště pokud jde o   malé děti více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Puščik jede do Prahy (1965)

Puščik jede do Prahy
Nechtěl jsem být příkrý a   minimálním hodnocením   rozhodně tady neplýtvám ale   co je moc to je moc. Vím, že   jde o dětský film a asi mi   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Cin cin (1991)

Cin cin
Film je natočen podle   divadelní hry, v jejíž   hlavní roli i na prknech   exceloval Marcello Mastroianni   v Paříži v roce 1984.   Příběh více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chata na prodej (2018)

Chata na prodej
Možná v mnohém pravdivé a   reálné, ale tak nějak   koukat na rozhádanou rodinu a   jejich partnery někde na   chatě, nevím no?! Herci v   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Šprýmař (1973) [TV film]

Šprýmař
Zřejmě nejčastěji   reprízovaná epizoda z celkem   vydařeného televizního   cyklu "Bližní na tapetě".   Je to zásluha geniálního   Vladimíra více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení