reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pépé le Moko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.10.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.7.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2011
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.4.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.6.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2010
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.12.2013
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45594minih45594Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 
You Don't Mess With The Zohan n
minih70199minih70199Tchyně a uzený (2011) [TV film] 
n
minih80242minih80242Vražedná přitažlivost (1997) 
The Ex n
minih49835minih49835Pod kůží (2008) 
Splinter n
minih75656minih75656Flicka 2 (2010) [Video] 
Flicka 2 n
minih37617minih37617Homunkulus (1984) 
Homunkulus n
minih63904minih63904Taková, jaká jsi (1978) 
Così come sei n
minih143420minih143420Teror na síti (2015) [TV film] 
Cyberbully n
minih9402minih9402Jarní vody (1968) 
n
minih25070minih25070Hannibal (1968) 
Hannibal Brooks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
10 - curil
9   - Erkul
7   - jarda53
9   - Edward52
7   - Bara.40
9   - melakara
7   - satyr
10 - fred.appl
9   - oulisna
9   - sakro
8   - biokys
8   - rosta12
5   - Area
2   - Moutain
10 - Dagfra3
9   - Brko68

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

1 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.587/0.546