reklama
 
ohodnotit

Penelopa

Rok:
1977
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
20.1.1978

Celkové hodnocení filmu Penelopa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.4.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2011
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2005
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2008
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2009
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35899minih35899Lhát se nemá, princezno! (1991) [TV inscenace] 
Lhát se nemá, princezno! n
minih28720minih28720Akta X 15: Samantha (2000) [Video] 
The X Files : File 15 - Closure n
minih37191minih37191Zabijte krále (2003) 
To Kill a King n
minih52608minih52608Linda (1984) [TV seriál] 
Linda n
minih9053minih9053I.Q. (1994) 
I.Q. n
minih15200minih15200Otec (1981) 
n
minih40001minih40001Jak se krotí krokodýli (2006) 
Jak se krotí krokodýli n
minih43359minih43359Třpyt v trávě (1961) 
Splendor In the grass n
minih36179minih36179Paví pírko (1987) [TV film] 
Pávie pierko n
minih23748minih23748Zelená karta (1990) 
Green Card n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
4   - jarda53
7   - Nasudr
8   - theremin
5   - MaKy92z
7   - phorsky1
7   - rosta12
3   - etos
7   - J.Zaborsky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144371
Osobností: 615252
Fotografií: 539420
Plakátů: 258154
Obsahů a biografií: 132190

Poslední komentáře

Munki and Trunk (2016) [TV seriá...

Munki and Trunk
Nejnovsi 3D animovany serial   od jihoafrickych animatoru.  

Munki a Trunk jsou stromy   bez rozhovorů, rozbíjející   se skály, stříkající více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.25/0.216