ohodnotit

Pěna zabiják

The Stuff

Další název:
The stuff - Il gelato che uccide
Rok:
1985
Délka:
93 minut
„Hladká, krémová, výživná...Zblázněná pěna je všechno....“

Celkové hodnocení filmu Pěna zabiják

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.9% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.9.2018
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.1.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.9.2018
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.8.2016
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2008
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.11.2018
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.8.2016
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.1.2018
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.3.2008
sudcadred
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2013
Pady1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2009
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2008
Thamzarian
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih108318minih108318Colette (2013) 
Colette n
minih47754minih47754Kaidan (2007) 
Kaidan n
minih45163minih45163Jake a Tlusťoch (1987) [TV seriál] 
Jake and the Fatman n
minih25126minih25126Matrix (1999) 
The Matrix n
minih70120minih70120Krvežíznivé opice (2007) [Video] 
BloodMonkey n
minih10427minih10427Komando Leopard (1985) 
Kommando Leopard n
minih15422minih15422Panter čeká v 17.30 (1971) 
Panter čeká v 17.30 n
minih23001minih23001Vůně cibule (1975) 
Cipolla Colt n
minih54260minih54260Reigo, monstrum z hlubin (2008) 
Shinkaijû Reigô n
minih9881minih9881Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu (1992) 
Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.9 % (18)
8   - martin.stu
5   - Prasoid
7   - AGAMEMNON
6   - Charlie35
5   - Kycky
2   - marci22
8   - Ingrid
5   - tomast
5   - 151974
7   - smíšek
8   - oulisna
1   - miroslav22
6   - ASPHALT
4   - Area
8   - sudcadred
4   - Pady1
6   - Romca75
2   - Thamzarian

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

32 minut již uběhlo
123 minut zbývá do konce

ČT2 - Vozíček na cestě vzhůru

02:30 - 02:55

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

02:15 - 02:55

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

02:20 - 03:15

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.149/0.116