ohodnotit

Peklo v Normandii

Testa di sbarco per otto implacabili

Další název:
Hell In Normandy
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Peklo v Normandii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.8.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2010
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21584minih21584Uctivá poklona, pane Kohn (1993) [TV cyklus] 
Uctivá poklona, pane Kohn n
minih36427minih36427Ranč U Zelené sedmy II (2000) [TV seriál] 
Ranč U Zelené sedmy II n
minih41248minih41248Černý úsvit (2005) [Video] 
Black Dawn n
minih24435minih24435Živý terč (1993) 
Hard Target n
minih40363minih40363My všichni školou povinní (1984) [TV seriál] 
My všichni školou povinní n
minih41241minih41241Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu (2004) [TV film] 
The Librarian: Quest for the Spear n
minih20768minih20768Ten, kdo mě hlídá (1987) 
Someone to Watch Over Me n
minih16297minih16297Scanner 2: Volkinova pomsta (1994) 
Scanner Cop 2 n
minih37188minih37188Strašidelný dům (2003) 
The Haunted Mansion n
minih28774minih28774Mystery, Aljaška (1999) 
Mystery Alaska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
5   - M.A.G.
7   - lejtenant
6   - Dex
7   - rosta12
5   - Area
7   - nacshakur
8   - jeremyroe
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152727
Osobností: 637107
Fotografií: 581766
Plakátů: 276342
Obsahů a biografií: 140136

Poslední komentáře

Ty lidi mi sem nezvi! (1974) [TV...

povídka "Beruška"

Ty lidi mi sem nezvi!
Povedená bakalářská   povídka se žoviálním   Josefem Bekem v roli   hulvátského otce rodiny,   která přepadne spořádanou   domácnost profesora více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Mr. Bean: Největší filmová katas...

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
Dost skečů je jen   přepracovaných ze seriálu.   Nicméně pár scének stojí   za to. Namátkou "oprava"   Whistlerovy matky, 5D kino,   příprava více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Zou (2012) [TV seriál]

Zou
Malý zebří rošťák   jménem Zou prožívá ve   společnosti své báječné   rodinky spoustu zábavy a   nezapomenutelných   dobrodružství... Zou bydlí více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Jan Hus (2015) [TV film]

Jan Hus/?/

Jan Hus
Lituji těch,kteří uvěří   a...nezajímají se o   historii,je snadné   manipulovat mládí.Drama   určitě ano,ale bohužel   poplatné dnešní   více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 2 / 10

Rašín (2018) [TV film]

Rašín

Rašín
Je jedním z mála   filmů/díky jeho   režizérovi/,který má co   říci o naší"důvodně   ?"zapomenuté historii.Ve   filmu není malých   rolí;škoda jen,že podobné   hrané dokumenty náš film   nezvládl

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.237/0.188