reklama
 
ohodnotit

Peklo v Normandii

Testa di sbarco per otto implacabili

Další název:
Hell In Normandy
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Peklo v Normandii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.8.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.3.2008
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2010
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40354minih40354Říše vlků (2005) 
L‘ Empire des loups n
minih20548minih20548Takoví normální zabijáci (1994) 
Natural Born Killers n
minih5409minih5409Čarovné dědictví (1985) 
Čarovné dědictví n
minih37476minih3747650x a stále poprvé (2004) 
50 First Dates n
minih27609minih27609Nepravý muž (1956) 
Wrong Man, The n
minih42712minih42712Dokonalý trik (2006) 
The Prestige n
minih4911minih4911Caligula (1979) 
Caligula n
minih24942minih24942Hvězdná pěchota (1997) 
Starship Troopers n
minih54080minih54080Okrsek 13: Ultimatum (2009) 
Banlieue 13 - Ultimatum n
minih18791minih18791Schindlerův seznam (1993) 
Schindler's List n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
5   - M.A.G.
7   - lejtenant
6   - Dex
7   - rosta12
5   - Area
7   - nacshakur
8   - jeremyroe
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.114/0.077