Duben
ohodnotit

Pekelná kuchyně

The Kitchen

Další název:
Kráľovné zločinu
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
102 minut

Komentáře k filmu Pekelná kuchyně

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
MildaX
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2020
Smíšené pocity. Chvíli   komedie, chvíli drama.   Vypadá to že tvůrci si   nebyli jisti co vlastně   točit. Možná za to může   scénář, možná   dramaturgie. Vše ostatní   bylo dobré.
Endre-silentname
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.11.2019
"The Kitchen" si ma   ako diváka teda vôbec   nezískalo. Sorry dámy, ale   toto je jednoducho mega   nepodarok. Premýšľam nad   tým, čo by som na filme   nejako vyzdvihol. Reálne sa   mi niečo nachádza len veľmi   ťažko. Herecky to naša   trojica zvláda dobre. Najviac   som to asi veril Melisse   McCarthy. Pôsobí zo   všetkých troch žien asi   najviac úprimne. Elisabeth   Moss je okey, no jej vzťah s   Domhnallom Gleesonom je   miestami fakt divný. Hlavne   keď im ešte v úvode   vysvetľuje ako sa zbaviť   tela a podobne. Ale na druhú   stranu môžem povedať, že   je to asi jediná postava, o   ktorej niečo aj vieme. No čo   sa týka Tiffany Haddish, tak   jej tvrdosť mi miestami   skutočne začínala poriadne   liezť na nervy. Potom sú tu   manželia, ktorí dokopy toho   moc neukážu, takže poďme   ďalej. Nemám pocit, že film   vie akým smerom sa posúvať   a ako tvoriť príbeh.   Pretože to skáče zo scénok   do scénky, robí zvraty, aby   sme mohli potom prísť k   ďalším zvratom a keď budú   padať mŕtvoly, tak postupne   si uvedomíte, že vám na   nikom vo filme reálne   nezáleží. Možno s   výnimkou detí Kathy. No boli   by ste asi radšej aby   vyrastali v inej rodine,   ktorá nemusí riešiť   takéto situácie. Soundtrack   je celkom okey, no miestami   zase chce hudba manipulovať   emóciami. A to nemám rád. A   povedzme si úprimne ešte   jednu vec. Možno na začiatku   som dokázal pohnútky našich   protagonistiek pochopiť. No   skutočnosť je taká, že   reálne ani dokopy nevidíme,   aké sú drsné a čoho sú   schopné. Drvivú väčšinu   času len hovoria o tom, aké   sú tvrdé, čo všetko   dokázali a podobne. Výsledky   sa ukážu až niekedy ku   koncu a aj tak je to nuda.   Neviem čo viac o tom vôbec   povedať. Pre mňa je tento   film jedno veľké fiasko. V   danom žánri je podľa mňa   oveľa viac lepších filmov,   než je tento. Moje   odporúčanie je sa mu   vyhnúť.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Maigret a noc na křižovatce (1...

22:30 - 00:10

42 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Bratrství

22:45 - 00:20

27 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

23:05 - 23:45

7 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

22:45 - 23:50

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190498
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376373
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10