Duben
ohodnotit

Paul

Další název:
Srážka s mimozemšťanem
Rok:
2011
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
9.6.2011
„Nedali byste si blízké setkání?“

Komentáře k filmu Paul

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
Omnibus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2012
Protože nemám nadměrně   velikou hlavu, moje babička   se nenarodila v Roswellu a   nejsem zelenej (tedy, pokud to   zrovna nepřeženu se   slivovicí), necítím se být   odborně fundovaný k   hodnocení filmů žánru   scifi. Tedy ne že bych se mu   nějak křečovitě vyhýbal,   ale jsem vůči němu ve   střehu – to víte, tyhlecty   únosy spojené se   sexuálním zneužíváním...   a taky nemám rád, když se   na mě dělají pokusy bez   umrtvení! A navíc -   člověka můžou vrátit   zpátky třeba až po třiceti   letech... Jenomže například   se zombie jsem to měl   podobně vlažné a pak   přišli Pegg a Frost v   nářezu Soumrak mrtvých a   byli oba naprosto k   sežrání! Doslova :-) A   víte komu vleze mimozemšťan   Paul do karavanu? Právě   těmhle dvěma týpkům!   Čímž vznikla komedie   přímo nadpozemská, plná   originálních gagů a   nekorektních hlášek. Paul   je prostě třída, toho by   byla věčná škoda   rozpitvávat na cucky v   nějaké tajné vládní   laboratoři filmových   recenzentů. A návnada pro   ty, kdo ho dosud neviděli - i   když je to mimozemšťan, tak   mu nic lidského není cizí!   Musím říct, že s Paulem   jsem se seznámil velice rád   a určitě se s ním zase   někdy vydám v karavanu   napříč Státy.
Honey0105
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.6.2011
Mimozemšťani.. Tak to tedy   rozhodně není téma pro mě!   Upřímně řečeno tyhle   věci nevyhledávám a   přijdou mi trochu směšné,   ale když se podívám na   tenhle film..
Čekala   jsem něco ve stylu E.T. (toho   jsem jako malá zbožňovala a   to i přesto, že tu tvrdím,   že mimozemšťanům   neholduju-začali mi vadit tak   ve dvanácti letech, možná   to je dáno i tím, že jsem   poměrně strašpytlík :D) a   tak jsem si říkala, že to   bude pitominka pro děcka.   Opravdu jsem nečekala něco   takového.. A abych byla   upřímná-dlouho jsem lepší   komedii neviděla! Nevím,   jestli to je tím, že se teď   koukám na samé hloupé filmy   a nebo jestli to je tím, že   tohle je opravdu sranda movie.   Asi obojí.
Herecké   obsazení mi nic neříká   (teď už trochu teda jo), tak   na něj jsem moc nesázela,   ale nakonec mi herci přišli   sympatičtí a bylo možná   lepší koukat na takovéhle   neznámé tváře (aspoň tedy   pro mě), než na to, jak se   tam nakrucuje třeba Brad Pitt   (toho jsem také jako menší   zbožňovala).
Už od   začátku filmu jsem se   dokázala dost nasmát a   nechci vám lhát, takže   musím přiznat, že jsem se   pak smála skoro celej film.   Bylo to takové svěží   pokoukáníčko.
Objevilo se i dost   sprostých vtipů, takže pro   děti (jak jsem si zezačátku   myslela) to asi vhodné není,   ale pro ostatní určitě,   protože já osobně jsem se   dost bavila.

A   ještě musím něco   podotknout.
Objevuje se   hodně názorů, že se točí   s mimozemskou tématikou   hrozně moc filmů a že to je   všechno na stejné brdo,   ale.. Já osobně tedy skoro   žádné filmy o   mimozemšťanech neznám (snad   s vyjímnou E.T. a nějakého   dokumentu). Proto bych chtěla   trochu prostestovat. Možná   je těchto snímků hodně,   ale řekla bych, že žádný   nebude úplně podobný s   tímhle. To bych se hodně   divila.
knww
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Tento film bych hodnotil jako   pohodovou komedii s   mimozemským vtipem. Nevěděl   jsem, co bych o tohoto filmu   mohl očekávat. Nakonec se mi   film docela líbil, i když   konec se dal trochu   předpovídat.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Absolutně nekorektní film   vykrádající všechny   možné i nemožné sci-fi   filmy a jejich klišé a před   kterým si nemohou být jisti   žádné minority a majority   společnosti včetně gayů,   křesťanů a tupých   Američanů, pro něž   vlastnictví palné zbraně je   prodloužení jejich...ega.
Kdo umí anglicky dobře   nadávat si film užije   ještě více a je nutno   vidět Paula vícekrát,   protože až po konci jsem   byla upozorněna, že Paul má   na nohou žabky a ty jsem teda   vůbec nezaregistrovala a   obávám se, že toho bude   víc. Výborná scéna u ohně   s marjánkou, další s   "úklidem" Sigourney   Weaver a když Paul   vysvětluje co udělá těm   dvěma z baru.
Překvapila mě délka a   musím pochválit jak Paul   vypadá věrohodně, na to,   že to je počítačově   přidělaná postava....nebo   není...?
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Trailer k filmu mě naprosto   uchvátil a ořesvědčil mě,   ať film zkouknu. A i když je   v traileru ukázáno to   nejlepší, zábava je to   pořád stejná. Jen jsem to   prostě čekal o malinko   lepší. Hlášky jsou   skvělé a stejně jsou na tom   dost dobré humorné situace a   příběh. Hodně tomu   pomáhá i hlavní duo, Simona   Pegga začínám mít čím   dál radši. No a výborné   cameo Signourey Weawer filmu   také dost pomohlo. Výborné.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2016
Paul
Super komedie, která má   pěkně svižné tempo a krom   toho nabídne mnoho komických   scén a vulgárních   narážek, jež si moc neberou   servítky. Mimozemšťán Paul   je sympaťák, vymýšlí   skopičiny, baví diváka a   hláškuje zde jako o život.   Duo hlavních lidských   hrdinů je také díky   humornému zjevu a jednání   vynikající. Navíc potěší   i nečekaný zvrat v závěru.
rimeon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2015
Paul /2011/
...ano jsou mezi nami ...ani   netusime.

tak   jako v sifrovanej spravy   zdili odkaz :´´ Tam daleko   je dobre, kanal se uzavrel   ´´.

Co   vykazuje ze nas navsetvuji   z dalekeho vesmiru. Nekde v   vzdalene galaxiii je jiste   zivot na nejake nezname   planete. hmm a co ten kanal   ??? je to nejakez prostor,   kde se cestuje casem na   obrovske vzdalenosti vesmirem   ??? ...kanal se uzavrel   ....

ze by se   alienci usadili na Zemi ???   jsou obojzivelni ??? ziji   na po vrchu Zemi i v mori,   oceanech... jak stovkz   amaterskych zaynamu zachztilo   video z ruznych koutech sveta   ... letajici talire se   pohybuji vdzuchem i pod   vodnou hladinou,,,, letaji   neskutecne velkou rychlosti   ..cca 3000-5000 mil/ hod /   co zadne pozemske nejake   dopravne letadlo ci take   neco neprekonalo takovou   rychlost .. ???? pouzivaji   pohonnnou energiu doposud   neznamou a nezistenou ..CO   TO JE ____???
Yontalcar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Dva sympatičtí kámoši a   jeden ufoun, co si libuje v   řízných a leckdy i   nečekaně trefných   hláškách. To je ta   správná kombinace, která tu   chyběla. Dost bylo invazí z   Marsu nebo dojímavých   variací na E.T. Tenhle   mimozemský puberťák umí   být přesvědčivý a   zábavný. Co na tom, že děj   není nějak přelomový. Nudy   se tu dočkáte jen nepatrně   a to je přeci hlavní.
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2012
Graeme a Clive sou dva   nejlepší kámoši, oba   zažraný do ufounů, a tak se   z rodný Británie vydávaj do   Ameriky na festival Comic Con.   Po něm maj v plánu   navštívit se svym   obyvatelnym karavanem místa,   který maj něco společnýho   s ufo. Cestou se před nima   vybourá auto a když se dou   podívat, jestli je řidič v   pořádku, nestačí se divit   - je to mimozemšťan...
Fakt mě překvapilo, jak   moc se mi tenhle film líbil a   to hned ze dvou důvodů -   když sem viděla Simona   Pegga, kterej se mi zaryl do   paměti v jednom ze svých   filmů, kterej se mi fakt   nelíbil a druhym důvodem   bylo, že je to vlastně scifi   s ufounem. Jenže Paul byl   takovej sympaťák, že dostal   i mě :) Nemůžu nezmínit   luxusní scénku, u který sem   dostala záchvat smíchu, a   tou bylo přilítnutí ufa a   zničení Velkýho šéfa :D   Opravdu zajímavej film,   pobaví a já můžu jedině   doporučit :)
adam75
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2012
...právě, člověk si   řekne, co se dá eště s   těma mimozemšťanama jako   vymyslet...další stupidní   kravina?...klasik by řek, že   je to blbý až je to   hezký...s chutí sem se   zasmál...žádná   křeč...oddechovka   nejlepčí...
vdobes
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2012
Jeden z nejlepších   "E.T. filmů",   který jsem zatím viděl. Kdo   by si nezamiloval pohodového   "chlapíka" z jiné   planety, který srší vtipem,   kde se jen podíváte.   Naprosto pohodový film,   který na nějaký čas   rozhodně zabaví.
Děj   je vlastně strašně   stupidní, ale vtipné   hlášky a vtipné scénky to   rozhodně vynahradí.
Tudíž jen doporučuji,   shlédnutím tohoto   pohodového filmu rozhodně   nic nezkazíte.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2016
Vydařená parodie na filmy o   mimozemšťanech, kdy dvojice   sci-fi fanoušků pomáhá   jednomu hodně prostořekému   vetřelci k odletu ze Země na   svou planetu. Spousta vtípků   a odkazů na kultovní filmy,   včetně hulící scény u   ohně z Bezstarostné jízdy.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2012
Nechal jsem se krásně vézt   na vlně této parádní   komedie a rozhodně jsem nebyl   zklamán.Paul v hlasovém   podání Setha Rogena prostě   přináší totální explozi   smíchu.A stejně tak skvěle   fungují i ostatní   "figurky" na hrací   ploše od Simona Pegga až po   Sigourney "Ripley"   Weaver.Zde komediální žánr   nešlape na plyn přímo a   nechá vše plně na   hercích.Někdy mi to vadilo a   někdy ne.Ale tuto komedii   řadím mezi to lepší a   vždy se rád na ni podívám.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2011
Dobre,ale mohlo byt lepsie...
Svieza komedia s vybornym   napadom a podarenymi hereckymi   vykonmi.Skoda,ze nevyuzila   obrovsky potencial,ktory   mala.Humor miestami   zabavny,miestami obmedzeny na  
hromadu sprostych   slov,ktore vyznievali skor   trapne ako zabavne.Umiestit   britskych hercov do prostredia   americkych nerdov sa tiez   vydaril.Film doporucujem,ale   mohol byt lepsi...
Didinka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Film pod záminkou, že nás   má připravit na příchod   mimozemšťanů na Zemi,   vykrádá bezostyšně jiné   filmy s mimozemšťanskou   tématikou. Navzdory tomu je   to dílko velmi svěží a   zábavné. Také nehraje na   citovou strunu a ani se nás   nesnaží poděsit, takže je   to skutečně oddychový a   příjemný film. Místy   používá mírně brutální   humor, který sice kazí   dobrý dojem, ale zdůrazňuje   komediálnost tématu a   dotváří jednoznačně svůj   žánr.
legenda
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.10.2011
Komédie Simona Pegga poznám   a viem, že obsahujú čierny   britský humor a ten nemusí   sedieť všetkým. Mne sedí a   doteraz som sa na jeho   komédiách zabával, doteraz.   Aj z tohto dôvodu som sa na   komédiu Paul tešil.   Sklamanie bolo o to väčšie.   Namiesto zábavy som sa   náramne nudil. Hlúpučky   námet a ešte horší scénar   nemôže povabiť naozaj   nikoho. Ak to bolo myslené   ako paródia na E.T. (UFO   filmy), nevydarila sa. Akoby   sa tvorcovia z Brtánie   prispôsobovali Holywoodu a   presadzovali kvantitu nad   kvalitou.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.6.2020
Ta jednooká baba bylo   přesně to, co tomu   scházelo. Už tak to stálo   za prd, plno nesympatických   postav a do toho ještě ona.   Naštěstí je pak normální.   Pokud to bylo pro děti, proč   ty některé scény, které by   děti slyšet nemusely?   Nedávám to nejhorší   hodnocení jen proto, že jsem   se občas zasmál. Ne nějak   moc, ale zasmál. A také   musím připočíst   překvapivý závěr.  
  
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2012
Kvalita filmu se mimo jiné   pozná i z toho, kolik si z   něj je divák schopen   zapamatovat po uplynutí   relativně krátkého   času..., pokud mám problém   po čtyřech dnech a musím si   prolítnout obsah, má   problém i Greg Mottola, Simon   Pegg, Nick Frost a další...   a tak se stalo, že průvan v   mozkových závitech přivanul   jen roztomilého emzáka Paula   a agenta Jasona Batemana, v   infantilním humoru jsem se   nenašla a moje teorie, že i   série sprostých nadávek v   rychlém sledu se musí umět   podat, nedošla v praxi   naplnění.
Lienocka22
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.4.2011
Nič extra, jednoducho film je   stavaný tak, aby si divák   obľúbil   "pohodového"   mimozemšťana s ľudskými   vlastnosťami, ktorému   samozrejme nechýba ani cit   ...
Začínam vážne   uvažovať nad tým, prečo sa   v poslednej dobe začína   produkovať čím ďalej tým   viac filmov s mimozemskou   tématikou ... nuž možno sa   jedná o nejakú tú prípravu   pre ovečky ... každopádne   odporúčam sa oboznámiť s   projektom Blue Beam   (tentokrát sa už nejedná o   film) ...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih56351minih56351Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides n
minih19124minih19124Smrt jí sluší (1992) 
Death Becomes Her n
minih29913minih29913Intimita (2000) 
Intimacy n
minih40438minih40438O loupežníku Rumcajsovi (1967) [TV seriál] 
O loupežníku Rumcajsovi n
minih28422minih28422Trosečník (2000) 
Cast Away n
minih109389minih109389Žena v kleci (2013) 
Kvinden i buret n
minih43588minih43588Čelisti 4: Pomsta (1987) 
Jaws: The Revenge n
minih40484minih40484Tři králové (2001) 
Les rois mages n
minih15939minih15939Plechový bubínek (1979) 
Die Blechtrommel n
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

133 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Za našima humny

04:05 - 04:35

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

04:00 - 04:59

28 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10