ohodnotit

Pathfinders: Výsadek v Normandii

Pathfinders: In the Company of Strangers

Rok:
2011
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Pathfinders: Výsadek v Normandii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2014
pigal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2011
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.12.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2012
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2012
Janik_H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2012
josin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24255minih24255Železná maska (1962) 
Le masque de fer n
minih57863minih57863Inspektor Morse (1987) [TV seriál] 
Inspector Morse n
minih15447minih15447Paragraf 224 (1979) 
Paragraf 224 n
minih27685minih27685Muž na Měsíci (1999) 
Man on the Moon n
minih13243minih13243Muži nestárnou (1942) 
Muži nestárnou n
minih15857minih15857Píseň o stromu a růži (1978) 
Píseň o stromu a růži n
minih18386minih18386Salamandr (1981) 
The Salamander n
minih10594minih10594Kotva u přívozu (1980) [TV film] 
Kotva u přívozu n
minih80981minih80981Žena v černém (2011) 
The Woman in Black n
minih6778minih6778Dostavník (1966) 
Stagecoach n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 % (7)
7   - jarda53
3   - pigal
3   - MildaX
5   - Kycky
6   - Ivo.H.
7   - Janik_H
3   - josin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.119/0.09