reklama
 
ohodnotit

Pathfinders: Výsadek v Normandii

Pathfinders: In the Company of Strangers

Rok:
2011
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Pathfinders: Výsadek v Normandii

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2014
pigal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2011
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.12.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.4.2012
Ivo.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2012
Janik_H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2012
josin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44398minih44398Lásky Emanuela Přibyla (1971) [TV hra] 
n
minih9645minih9645Jezerní královna (1997) 
Jezerní královna n
minih8722minih8722Hrdina jedné noci (1935) 
Hrdina jedné noci n
minih42537minih42537Stíny minulosti (2006) [Video] 
Shadow Man n
minih25029minih25029Drtivý dopad (1998) 
Deep Impact n
minih125806minih125806Divočina (2014) 
Wild n
minih34289minih34289Poslední samuraj (2003) 
The Last Samurai n
minih64509minih64509Blood Tide (1982) 
Bloodtide n
minih29275minih29275Věznice Fortress (2000) 
Fortress 2: Re-Entry n
minih38475minih38475Předčasná úmrtí - Ten drak jednou spadne (2001) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.6 % (7)
7   - jarda53
3   - pigal
3   - MildaX
5   - Kycky
6   - Ivo.H.
7   - Janik_H
3   - josin

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Zabijte Hitlera!

11:05 - 12:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Gréta se vdává...

10:25 - 12:15

45 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.173/0.12