reklama
 
ohodnotit

Pasáž

Passage

Rok:
1996
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
27.2.1997
„Tragikomedie s příchutí absurdity a erotickým podtextem“

Celkové hodnocení filmu Pasáž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.10.2007
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.4.2009
Vojtěch79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2306minih2306...a jitra jsou zde tichá (1972) 
A zori zděs tichie n
minih43869minih43869Dostihová horečka (1976) 
Febbre da cavallo n
minih19048minih19048Slídilové (1992) 
Sneakers n
minih54585minih54585O smyslu života (2009) 
The Answer Man n
minih10772minih10772Krásné šílenství (1966) 
A Fine Madness n
minih90044minih90044Aréna smrti 2 (2002) [Video] 
The Circuit 2: The Final Punch n
minih15126minih15126Ostře sledované vlaky (1966) 
Ostře sledované vlaky n
minih57218minih57218Slimák Maťo a škriatok Klinček (1976) [TV seriál] 
Slimák Maťo a škriatok Klinček n
minih73165minih73165Rosa Morena (2010) 
Rosa Morena n
minih25234minih25234V bludisku pamäti (1984) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - curil
5   - melakara
6   - Area
10 - mary.charl
10 - veryold3
3   - etos
10 - Vojtěch79
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146740
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.794/0.699