reklama
 
ohodnotit

Partyzánská stezka

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
6.5.1960
„V Bystré Dolině na Slovensku je celostátní sraz pionýrů - vítězů soutěže ve sběru šrotu.“

Celkové hodnocení filmu Partyzánská stezka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.6.2012
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.12.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.8.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44998minih44998Ohnivé ženy mezi námi (1987) [TV film] 
Ohnivé ženy mezi námi n
minih36897minih36897Se slovníkem v posteli (2002) 
The Sleeping Dictionary n
minih40345minih40345Tři králové (1998) [TV seriál] 
n
minih81391minih81391Dokonalý smysl (2010) [DVD kinodistribuce] 
Perfect Sense n
minih72121minih72121Tady hlídám Já (2012) 
Tady hlídám Já n
minih133457minih133457Šachový turnaj (2015) 
Le tournoi n
minih72312minih72312Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011) 
Big Mommas: Like Father, Like Son n
minih27301minih27301Brigadoon (1954) 
Brigadoon n
minih10631minih10631Kouzelný den (1960) 
n
minih77148minih77148Run! Bitch Run! (2009) 
Run! Bitch Run! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.3 %
2   - curil
2   - hvezdyn
9   - dederon
7   - vo.truhlas
5   - Area
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150083
Osobností: 632793
Fotografií: 573355
Plakátů: 272153
Obsahů a biografií: 138021

Poslední komentáře

Přátelé zeleného údolí (1980) [T...

Přátelé zeleného údolí
Výchovně ekologický seriál   v podstatě o ničem a přesto   na něj kouká pořád spousta   diváků i staršího data   narození. Takže moje   více >

Autor: snekousek | Hodnocení: 8 / 10

Den co den (2018)

Den co den
Teen romantika, kde si   můžete odškrtnout kolonku   "první velká láska" a do   kolonky, bez které by to taky   nešlo - "silný příběh",   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 5 / 10

Jáchyme, hoď ho do stroje (1974)

Jáchyme, hoď ho do stroje
"Nemusí pršet, jen když   kape." A z Jáchym   jednoduchým, občas i   skrytým, avšak nikdy   laciným, humorem přímo   srší.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Jan Hus (1954)

Jan Hus
Barevná výpravná   záležitost, nastavená jen   černobíle, hodně hnaná do   emocí a plná patosu. Plno   hereckých matadorů i   mladých elévů. Mě více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Valčík pro milión (1960)

Valčík pro milión
Děj slabej. Ale asi se to   tehdy docela líbilo. Dneska   to šťávu nemá. Divná love   story. Hlavně je zajímavý,   jak se tu v nenápadných   více >

Autor: New | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.323/0.287