reklama
 
ohodnotit

Party Monster

Rok:
2003
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
27.5.2004
„Tak trochu jiná Horečka sobotní noci. Macaulay Culkin se vrací jako cynická star šílené taneční scény počátku 90. let.“

Celkové hodnocení filmu Party Monster

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.11.2011
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.10.2007
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.9.2010
kedar17
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.5.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47251minih47251Sněženky a machři po 25 letech (2008) 
Sněženky a machři po 25 letech n
minih29509minih29509Zoolander (2001) 
Zoolander n
minih17266minih17266Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 
One Flew Over the Cuckoo's Nest n
minih4416minih4416Boj o oheň (1981) 
La guerre du feu n
minih116526minih116526Syn zmaru (2014) 
Son of a Gun n
minih50891minih50891Vždyť je tak mladá (2004) [TV film] 
She's Too Young n
minih13645minih13645Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho (1983) 
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi n
minih112997minih112997Labyrint: Útěk (2014) [2k digital] 
The Maze Runner n
minih41786minih41786Garfield 2 (2006) 
Garfield: A Tail of Two Kitties n
minih51107minih51107Občanský průkaz (2010) 
Občanský průkaz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
3   - FLA
10 - Tristan_
6   - Sandruska
6   - blackpoint
10 - Hannah98
4   - kedar17
8   - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539250
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.129/0.09