ohodnotit

Parta snů

The Dream Team

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
113 minut
„Kdo je tu vlastně blázen?“

Celkové hodnocení filmu Parta snů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2018
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2009
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2019
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2007
greenarrow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2014
sluncej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2010
mar142536
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53245minih53245C. K. střelnice (1969) 
n
minih34893minih34893Kruh (2002) 
The Ring n
minih113566minih113566Cesta (2005) 
La piste n
minih24300minih24300Žena je žena (1960) 
Une femme est une femme n
minih25309minih25309Ľalie poľné (1972) 
Sl'nko, dážď, l'alie pol'né n
minih154134minih154134Alena (2015) 
Alena n
minih49286minih49286Smrtící úder (2009) 
Killshot n
minih42064minih42064Zmeškaný hovor (2003) 
Chakushin ari n
minih12658minih12658Mladý Winston (1972) 
Young Winston n
minih98206minih98206Dávám tomu rok (2013) 
I Give It a Year n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (10)
7   - curil
8   - RM
7   - cerfik
8   - oulisna
8   - rosta12
6   - tylda
8   - fidelio
8   - greenarrow
10 - sluncej
10 - mar142536

TV Program

ČT1 - Toulavá kamera (1997) [TV cykl...

01:10 - 01:45

26 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejbližší krajina

01:25 - 01:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

00:50 - 01:40

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Spravedlnost v krvi (2010) [TV...

00:55 - 01:50

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158958
Osobností: 651305
Fotografií: 609960
Plakátů: 290188
Obsahů a biografií: 146194

Poslední komentáře

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (...

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
Takový oddychový akční   film s dobrým obsazením, ale   i přesto dost dlouhý..A   přes všechnu snahu po čase   nudí. Méně je více.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Dicte - kriminální reportérka (2...

Dabing

Dicte - kriminální reportérka
Seriál se mi jeví jako   zajímavý. Viděla jsem   všechny díly a těším se   na další pokračující.   Bohužel. mi nesedí dabing   hlavní více >

Autor: aksura

Revenant Zmrtvýchvstání (2015)

Revenant Zmrtvýchvstání
naprosto zoufale pomalý   děj,jen proto aby "hrdina" v   závěru vykonal jsou pomstu.   Sice pěkné záběry na   krajinu, ale jinak 156 minut   nudy

Autor: Edward52 | Hodnocení: 3 / 10

Zlý časy v El Royale (2018)

Zlý časy v El Royale
Docela slušnej úlet. Po   pravdě jsem ani na konci   filmu nepobral, o co tam   vlastně šlo. Dakota unesla   vlastní sestru, aby se dál   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 3 / 10

Highlander III (1994)

Highlander III
Slabší odvar prvního dílu.   Sice lepší než dvojka, ale   i tak to má do jedničky   hodně hodně daleko. Snažili   se, aby to navázalo na   více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.459/0.443