reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Paris a Helena

Helen Of Troy

Další název:
Helena Trojská
Rok:
1956
Délka:
116 minut

Celkové hodnocení filmu Paris a Helena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.2.2005
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2008
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2015
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2007
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50048minih50048Ocelový meč (1987) 
Steel Dawn n
minih48395minih48395Pátek třináctého (2009) 
Friday the 13th n
minih26499minih26499Americký vlkodlak v Paříži (1997) 
An American Werewolf in Paris n
minih14292minih14292Nibelungové - Kriemhildina pomsta (1967) 
Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache n
minih3188minih3188Tři ze Saint-Cyr (1939) 
Trois de Saint-Cyr n
minih13642minih13642Návrat domů (1948) 
n
minih32742minih32742Jádro (2002) 
The Core n
minih80981minih80981Žena v černém (2011) 
The Woman in Black n
minih24900minih24900Naše slečna Fred (1972) 
n
minih3032minih3032Andělé z Vietnamu (1989) 
Nam Angels n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.8 %
8   - clara.bow
9   - pataamat
7   - Agostino
9   - ignac1
10 - AGAMEMNON
10 - Ingrid
7   - MaKy92z
8   - Area
5   - red.mann
7   - stereolab
8   - helzapopin
3   - lk5
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.497/0.469