reklama
 
ohodnotit

Paragraf 224

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.5.1980
„Kdo jinému z nedbalosti způsobí těžkou újmu nebo smrt...“

Celkové hodnocení filmu Paragraf 224

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.7.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.12.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2008
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2018
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2008
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.12.2011
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9670minih9670Jiná žena (1988) 
Another Woman n
minih3024minih3024Také andělé jedí fazole (1973) 
Anche gli angeli mangiano fagioli n
minih3772minih3772Benjamin aneb Deník panice / Benjamin (1968) 
Benjamin ou Les mémoires d'un puceau n
minih7461minih7461Exotica (1994) 
Exotica n
minih9288minih9288Jak se krade milión (1967) 
n
minih8006minih8006Pistolníci (1993) 
Gunmen n
minih14375minih14375Noc nevěsty (1967) 
Noc nevěsty n
minih46416minih46416Willy Fog: 20 000 mil pod mořem (1995) 
Willy Fog: 20 000 leguas de viaje submarino n
minih46568minih46568Případ medvědí jeskyně (1988) [TV inscenace] 
Případ medvědí jeskyně n
minih44412minih44412Hrdinové v pekle (1973) 
Eroi all´ inferno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 % (9)
2   - curil
7   - jarda53
5   - martin.stu
5   - melakara
7   - rosta12
7   - MetelskuBl
6   - Warden
5   - Pavelpi
7   - Xell
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150718
Osobností: 634151
Fotografií: 574755
Plakátů: 273120
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.276/0.239