reklama
 
ohodnotit

Paprsky inženýra Garina

Giperboloid inženěra Garina

Další název:
Гиперболоид инженера Гарина; Giperboloid inzhenera Garina
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Paprsky inženýra Garina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2011
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.6.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30442minih30442Historky Elysejských polí (1938) 
Remontons les Champs-Élysées n
minih102173minih102173Smoke Signal (1955) 
Smoke Signal n
minih9545minih9545Její lékař (1933) 
n
minih23650minih23650Zatímco jsi spal (1995) 
While You Were Sleeping n
minih60928minih60928Dům s minulostí (2006) [TV film] 
Imaginary Playmate n
minih7889minih7889Ginger a Fred (1985) 
Ginger e Fred n
minih23923minih23923Zlatý hřebec (1949) 
The Golden Stallion n
minih70321minih70321Jana Eyrová (2011) 
Jane Eyre n
minih4663minih4663Bronco Billy (1980) 
Bronco Billy n
minih86567minih86567Velká svatba (2012) 
The Big Wedding n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
6   - Erkul
8   - clara.bow
7   - green-tea
8   - brnvl2105
4   - kahi
8   - Area
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

102 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Ochránce

03:40 - 04:10

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 04:55

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Čekání na duhu (2014) [TV film...

02:45 - 04:35

77 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148379
Osobností: 627642
Fotografií: 565769
Plakátů: 268342
Obsahů a biografií: 136204

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.143/0.107