reklama
 
ohodnotit

Paprsky inženýra Garina

Giperboloid inženěra Garina

Další název:
Гиперболоид инженера Гарина; Giperboloid inzhenera Garina
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Paprsky inženýra Garina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2011
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.6.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9861minih9861Kalamita (1981) 
Kalamita n
minih3649minih3649Barvy (1988) 
Colors n
minih14435minih14435Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987) 
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors n
minih21679minih21679Ulzana (1974) 
Ulzana n
minih14753minih14753Oděsa v plamenech (1942) 
Odessa în flacari n
minih3436minih3436Babičky dobíjejte přesně! (1983) 
n
minih5573minih5573Červená řeka (1988) [TV film] 
Red River n
minih42950minih42950Den manželky (1939) 
Day Time Wife n
minih27328minih27328Drákula (1992) 
Dracula n
minih43989minih43989Taneční mistři (1943) 
The Dancing Masters n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
6   - Erkul
8   - clara.bow
7   - green-tea
8   - brnvl2105
4   - kahi
8   - Area
7   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150233
Osobností: 632987
Fotografií: 573553
Plakátů: 272349
Obsahů a biografií: 138100

Poslední komentáře

OUTsideři (2014)

Skvělý film

OUTsideři
I když je film na okraji   diváckého zájmu pro svůj   komplikovaný námět,   rozhodně stojí za   shlédnutí pro svůj   odlehčený komediální více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 9 / 10

44 minut: Přestřelka v severním ...

PROCESOR!

44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
Že policajti v Hollywoodu   dávají jenom pokuty za   špatný parkování, měl   zřejmě ukázat, tento   „polo dokument“. Film prý   vychází ze více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 1 / 10

Temný příliv (2012)

Temný příliv
Halle Berry je fakt expertka   na "kvalitní" filmy. Zlatou   malinu obdržela právem. Hned   v prvním záběru je naprosto   jasné, co se stane a co více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Večírek pro liché (1980) [TV ins...

Večírek pro liché
Ne zrovna zajímavá   hříčka, ale furt lepší   než drátem do oka. Pobaví   se jak kdo. U mne to bylo tak   napůl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Když má svátek Dominika (1967)

Když má svátek Dominika
Když jsou tam dospělí, tak   je to legrace, ale jinak je to   děs běs. Ovšem, s pěknou   písničkou. Jednou. Dvacet   hlavně panu Menšíkovi, ale   i dalším dospělým.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.167/0.122