NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Paní Kačka zasahuje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2013
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.8.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2018
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2016
TerezaPu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.1.2019
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011
CZECZETKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86100minih86100Rána pod pás (1981) [TV inscenace] 
Rána pod pás n
minih3837minih3837Bez dcerky neodejdu (1990) 
Not Without My Daughter n
minih21424minih21424Tři Švédky v Hamburku (1980) 
Drei Schwedinnen auf der Reeperbahn n
minih37413minih37413Lásko moje, kde jsi? (2003) 
Je reste! n
minih56799minih56799A-Team (2010) 
The A-Team n
minih131398minih131398Antboy: Pomsta rudé fúrie (2014) 
Antboy: Den Røde Furies hævn n
minih45709minih45709Zvláštní léčba (1980) 
Poseban tretman n
minih25903minih25903Poslední pokušení Krista (1988) 
The Last Temptation of Christ n
minih18597minih18597Sedmá Sindibádova cesta (1958) 
The 7th Voyage of Sinbad n
minih102098minih102098Hurá na Francii (2013) [2k digital] 
Vive la France n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (10)
4   - argenson
6   - curil
6   - hvezdyn
2   - M.A.G.
5   - melakara
7   - tomas.sulc
4   - TerezaPu
7   - tvo
9   - marketastu
10 - CZECZETKA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179358
Osobností: 680942
Fotografií: 719806
Plakátů: 342077
Obsahů a biografií: 163689

Poslední komentáře

Jak se moří revizoři (2018)

Jak se moří revizoři
Fdb je mediálním partnerem   této nehorázné amatérské   sračky. Fdb hodnotí tento   film prostřednictvím svého   profilu FDb.kino známkou   6/10. Náhoda? Nemyslím si.

Autor: Aguirre | Hodnocení: 1 / 10

Karel (2020)

Pocta Mistrovi?....

Karel
Nejsem zarytý fanda Karla   Gotta, ale vážím si ho,   vím co dokázal, lidé ho   měli rádi a přesto že   poslouchám spíše tvrdší   hudbu, hodně více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Policajt nebo rošťák (1979)

Policajt nebo rošťák
Film jsem měl velmi rád v   dorosteneckém věku, teď v   dospělosti jsem ho hlavně   moc nepochopil. Zajímavě,   ale zároveň i trochu nudně   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku ...

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku
Z mého hlediska o trochu   lepší než jednička.   Asi,že to není tak   profláklé...Víckrát jsem   se zasmál, ale zas na druhou   stranu "pasti" více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Mars
Takhle špatný film jsem snad   ještě neviděla. Co to mělo   být? Vždyť to nemělo ani   hlavu ani patu. Všechno   otřesné - herecké výkony,   více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení