reklama
 
ohodnotit

Panenka

Žánr:
Rok:
1938
Premiéra v ČR:
31.3.1938
„Nezaměstnaná Věra se vydává za mechanickou reklamní loutku a odhalí podvody údajných amerických podnikatelů.“

Celkové hodnocení filmu Panenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2017
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2017
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2017
stephen82
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2011
Terci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih86778minih86778Péťa a vlk (2006) 
Peter & the Wolf n
minih52516minih52516Ukradená nevinnost (2007) [TV film] 
My Baby Is Missing n
minih56718minih56718Hačikó - příběh psa (2009) 
Hachiko: A Dog's Story n
minih10716minih10716Králové Slunce (1963) 
Kings of the Sun n
minih91198minih91198Bohatství (1975) 
The Fortune n
minih25856minih25856Babe 2: Prasátko ve městě (1999) 
Babe: Pig in the City n
minih102558minih102558Květy války (2011) 
War Flowers n
minih18297minih18297Řekl..., řekla… (1991) 
He Said, She Said n
minih44227minih44227Psanec (2007) 
Outlaw n
minih58659minih58659Ostrov pokladů (2007) [TV film] 
Die Schatzinsel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 % (9)
5   - argenson
6   - curil
7   - clara.bow
8   - Misantrop
8   - pehe
7   - stephen82
8   - tvo
5   - flogger
7   - Terci
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151238
Osobností: 635271
Fotografií: 575812
Plakátů: 273898
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.337/0.292