ohodnotit

Panenka

Žánr:
Rok:
1938
Premiéra v ČR:
31.3.1938
„Nezaměstnaná Věra se vydává za mechanickou reklamní loutku a odhalí podvody údajných amerických podnikatelů.“

Celkové hodnocení filmu Panenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.10.2017
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.8.2018
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2017
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2017
stephen82
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.5.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2011
Terci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
Verra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13994minih13994Není co ztratit (1997) 
Nothing To Lose n
minih30735minih30735Úžasní Ambersonovi (2002) [TV film] 
The Magnificent Ambersons n
minih138453minih138453Zavražděná (2012) [TV film] 
Assassinée n
minih32610minih32610Krupiér (1998) 
Croupier n
minih79889minih79889Navždy spolu (2012) 
The Vow n
minih28142minih28142Texaští jezdci (2001) 
Texas Rangers n
minih28104minih28104Magnolia (1999) 
Magnolia n
minih118133minih118133Un homme est mort (1972) 
Un homme est mort n
minih68608minih68608Krakonoš a strašidlo (1980) 
Krakonoš a strašidlo n
minih57844minih57844Merlinův učeň (2006) [TV film] 
Merlin's Apprentice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 % (11)
5   - argenson
6   - curil
7   - clara.bow
4   - hvezdyn
8   - Misantrop
8   - pehe
7   - stephen82
8   - tvo
5   - flogger
7   - Terci
7   - Verra

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:20 - 16:00

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Krajina pro motýly

15:30 - 15:50

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

15:10 - 16:00

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

15:30 - 16:30

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165290
Osobností: 660002
Fotografií: 638326
Plakátů: 307431
Obsahů a biografií: 151508

Poslední komentáře

Fun Farm (2013) [TV seriál]

FUN FARM /2013-2015/

Fun Farm
SEZNAM   EPIZOD
---------------
01.   Mysterious Crack
02. Funny   Football Game
03. There's a   RAINBOW
04. COW gets MAD at   color RED více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.298