reklama
 
ohodnotit

Pán světa

Master of the World

Rok:
1961
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Pán světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.8.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2005
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2011
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40072minih40072Snílek (2005) 
Dreamer n
minih38743minih38743Zázraky se dějí (1974) 
I miracoli accadono ancora n
minih51095minih51095Dálnice č. 66 (1984) 
Roadhouse 66 n
minih71277minih71277Zpověď zabijáka (2010) 
Game of Death n
minih71747minih71747Morrison bude mít sestřičku (2008) 
Morrison krijgt een zusje n
minih53021minih53021Wallace a Grommit: Otázka chleba a smrti (2008) [TV film] 
Wallace and Grommit: A Mater of Loaf and Death n
minih13210minih13210Muž zázraků (1992) 
Leap of Faith n
minih4113minih4113Bílý tesák 2 (1994) 
White Fang 2: Myth of the White Wolf n
minih95719minih95719Obchodníci (2013) 
Obchodníci n
minih39240minih39240Škola zlodějů (1986) 
Scuola di ladri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
8   - curil
6   - Justik66
4   - M.A.G.
6   - R.RICKIE
7   - Ed
7   - lionheart
7   - helzapopin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142368
Osobností: 609556
Fotografií: 531429
Plakátů: 255502
Obsahů a biografií: 130953

Poslední komentáře

6. den (2000)

6. den
5. července 1996 byla   naklonována ovce pojmenována   jako Dolly, která byla   prvním savcem úspěšně   naklonovaným ze somatické   buňky více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Victor Frankenstein (2015)

Victor Frankenstein
Podobných filmů o   legendární postavě bylo   natočena už mnoho. U mě   vždy bude stát na prvním   místě film s Borisem   Karloffem v roli více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Lichožrouti (2016)

Lichožrouti
Pro mě velice roztomilý   film. Animovaná parodie na   gangsterské filmy je   originální. Co mě nejvíce   překvapilo, je prostředí   Prahy, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Slunce života (2016)

Slunce života
Komediální drama to možná   bylo v prvních dvou   třetinách filmu. Sympatický   Kostis, takový malý   medvídek, je víceméně v   životě více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Xi you ji 2 (1999) [TV seriál]

Xi you ji 2
Tento čínský seriál z let   1999-2000 je druhou řadou   25-dílného seriálu Opičí   král z roku 1986, který   začátkem 90. let promítla i   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.005/3.921