reklama
 
ohodnotit

Pán světa

Master of the World

Rok:
1961
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Pán světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.8.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2005
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2011
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49299minih49299On je fakt boží! (2008) 
Angus, Thongs and perfect Snogging n
minih25688minih25688Sugarlandský expres (1974) 
The Sugarland Express n
minih60748minih60748Vidiny (1972) 
Images n
minih43653minih43653Muzika (2007) 
Muzika n
minih102207minih102207Já, Frankenstein (2014) [2k digital] 
I, Frankenstein n
minih62397minih62397Zkáza zámku Herm (2007) 
Jacquou le Croquant n
minih8291minih8291Hlásím svou smrt (1988) 
D.O.A. n
minih7568minih7568Faraón (1965) 
Faraon n
minih17737minih17737Mrtvá a živá (1940) 
Rebecca n
minih25329minih25329Let asfaltového holuba (1990) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
8   - curil
6   - Justik66
4   - M.A.G.
6   - R.RICKIE
7   - Ed
7   - lionheart
7   - helzapopin

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV f...

21:40 - 23:15

80 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

22:50 - 23:50

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

22:40 - 23:35

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Telebazar (2003) [TV pořad]

22:35 - 23:45

25 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144980
Osobností: 617238
Fotografií: 542439
Plakátů: 259684
Obsahů a biografií: 132796

Poslední komentáře

Kniha života (2014)

Děs a bída.

Kniha života
Marně jsem celou dobu co   běžel film přemýšlel kdo   je cílovou skupinou pro tuto   "pohádku". Nějak jsem na to   nepřišel. Prapodivný   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 3 / 10

Pět miliónů svědků (1965)

Pět miliónů svědků
Nudné, jako většina   detektivek. Sáhodlouhé   vyptávání, herci u toho   skoro spí, kamera je   statická. Scénář také nic   moc. A to závěrečné   odhalení? Hehehehe. Anebo   jsem blbej nóóó.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Byla jednou jedna budoucnost (19...

Byla jednou jedna budoucnost
Pro mne zajímavé jen   tematicky. Zpočátku to   vypadalo na dobrý nápad, a   snad i legraci, ale pak se to   zhroutí ve výklady a   přednášky. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

More (1969)

More
Jeden z prvních filmů od   evropských režisérů   zaměřený na problematiku   drog. Pro mě je film určitě   zajímavý díky hudbě Pink   Floyd, mám více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.481/0.445