reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Pán sedmi moří

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2006
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2011
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2006
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2010
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2011
vali84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2017
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2007
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12550minih12550Misery nechce zemřít (1990) 
Misery n
minih11246minih11246Ledová ňadra (1974) 
Les seins de glace n
minih43342minih43342Swingtime (2007) [TV film] 
Swingtime n
minih2557minih2557Advokát chudých (1941) 
n
minih111254minih111254Penthouse North (2013) 
Penthouse North n
minih103442minih103442Krvelačná monstra (2011) [TV film] 
Morlocks n
minih60875minih60875Dům košaté lásky (2009) [DVD kinodistribuce] 
Haarautuvan rakkauden talo n
minih23437minih23437Zabou (1987) 
Zabou n
minih41688minih41688Let číslo 93 (2006) 
United 93 n
minih36986minih36986Julius Caesar (1950) 
Julius Caesar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.4 %
9   - curil
9   - Erkul
9   - clara.bow
8   - MARi0
9   - Frolíček
8   - Charlie35
7   - Ed
9   - pepe15
8   - Miloš11
9   - Pankáč
7   - vali84
9   - mirek52
10 - Smira24
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.277/0.244