reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pan otec Karafiát

Další název:
Slečna Konvalinka
Žánr:
Rok:
1935
Premiéra v ČR:
2.8.1935

Celkové hodnocení filmu Pan otec Karafiát

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2011
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2007
ilcikb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16314minih16314Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku (1986) 
Police Academy 3: Back in Training n
minih44819minih44819Temný rytíř (2008) 
The Dark Knight n
minih49205minih49205Veřejní nepřátelé (2009) 
Public Enemies n
minih29999minih29999Nová dobrodružství Arséna Lupina (1992) [TV seriál] 
Le retour d'Arsène Lupin n
minih66936minih6693621 Jump Street (2012) 
21 Jump Street n
minih43531minih43531Krycí jméno: Čistič (2007) 
Code Name: The Cleaner n
minih15245minih15245Oznamuje se láskám vašim (1988) 
Oznamuje se láskám vašim n
minih46200minih46200Sněhurka navždy šťastná (1993) 
Snow White, Happily Ever After n
minih35567minih35567Monty Python v Hollywoodu (1982) 
Monty Python Live at the Hollywood Bowl n
minih46058minih46058P2 (2007) 
P2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - georginaa
7   - dandysek
6   - tvo
8   - marketastu
6   - dx23
10 - ilcikb

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

44 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících

13:10 - 13:35

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

19 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130345

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.193