reklama
 
ohodnotit

Pán na roztrhání

Další název:
Man in Demand on All Sides
Žánr:
Rok:
1934
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
22.6.1934
„František Smolík v hlavní roli komedie o příhodách bonvivána v nejlepších letech...“

Celkové hodnocení filmu Pán na roztrhání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2012
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2017
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8650minih8650Hra s ohněm (1979) 
Fire Power n
minih24833minih24833Zakázaný výlet (1981) 
n
minih43056minih43056Škola svádění (2006) 
School for Scoundrels n
minih42645minih42645Poslední královna (1974) [TV inscenace] 
Poslední královna n
minih146764minih146764Princezna Lillifee a jednorožec (2011) 
Prinzessin Lillifee und das kleine Einhorn n
minih106325minih106325Non-Stop (2014) 
Non-Stop n
minih11983minih11983Manželé a manželky (1992) 
Husbands And Wives n
minih43699minih43699V jako vítězství (1984) [TV seriál] 
"V" n
minih23660minih23660Zatykač: mrtvý nebo živý (1987) 
Wanted: Dead or Alive n
minih103442minih103442Krvelačná monstra (2011) [TV film] 
Morlocks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 % (11)
6   - curil
2   - Pitryx
7   - hvezdyn
4   - Agostino
4   - Misantrop
5   - melakara
6   - nick4
7   - rosta12
7   - scareface6
7   - JanBlub
7   - Marthos

TV Program

ČT1 - Saturnin (1994/1) [TV miniséri...

11:00 - 11:45

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Chile

11:25 - 11:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:55 - 11:45

41 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

76 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152334
Osobností: 636480
Fotografií: 578347
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139809

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.818/0.745