ohodnotit

Pán na roztrhání

Další název:
Man in Demand on All Sides
Žánr:
Rok:
1934
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
22.6.1934
„František Smolík v hlavní roli komedie o příhodách bonvivána v nejlepších letech...“

Celkové hodnocení filmu Pán na roztrhání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2012
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.9.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2016
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2016
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2017
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49070minih49070Když do města přijdou andělé (2004) [TV film] 
When Angels Come to Town n
minih58999minih58999Lůno (2010) 
Womb n
minih48884minih48884Jurské komando (2008) [Video] 
100 million BC n
minih26868minih26868Poslední výstřel Davida Sandela (1971) 
n
minih25191minih25191Doktor Detroit (1983) 
Doctor Detroit n
minih33874minih33874Pavoučí nestvůra (2001) [TV film] 
Earth vs. the Spider n
minih3592minih3592Barbora Hlavsová (1942) 
n
minih48312minih48312Foylova válka (2002) [TV seriál] 
Foyle's War n
minih39190minih39190Holzmann Felix: Včera, dnes a zítra (2004) [DVD] 
n
minih32505minih32505Sette uomini d'oro (1965) 
Sette uomini d'oro n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 % (11)
6   - curil
2   - Pitryx
7   - hvezdyn
4   - Agostino
4   - Misantrop
5   - melakara
6   - nick4
7   - rosta12
7   - scareface6
7   - JanBlub
7   - Marthos

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV e...

09:50 - 11:05

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

09:55 - 10:25

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Kopí osudu (2010) [TV film]

09:25 - 11:45

41 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:55 - 10:15

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279726
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zločin v penzionu (2019) [TV epi...

Zločin v penzionu
Tomáš Topinka není vůbec   nadšený, když se mu do bytu   nastěhuje na pár měsíců   matka, ale pomůže jí   vypátrat, co se stalo, že ji   shořel více >

Autor: jarda53

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.315/0.284