ohodnotit

Pád orlů

La Chute des aigles

Další název:
Fall of the Eagles
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Pád orlů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.7.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.7.2008
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.6.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.4.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.4.2011
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.12.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
tomy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2009
NicolasDC1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64996minih64996Deep Purple - Machine Head Live 1972 (1972) 
Deep Purple - Machine Head Live 1972 n
minih38610minih38610Paris a Helena (1956) 
Helen Of Troy n
minih48968minih48968Jak se ševcem šili čerti (1975) [TV inscenace] 
Jak se ševcem šili čerti n
minih60132minih60132Vyhnanec (1999) 
Bridge of Dragons n
minih63608minih63608Ďábel přichází (1968) 
The Devil Rides Out n
minih2917minih2917Dovolená snů (1984) 
American Dreamer n
minih83389minih8338961* (2001) [TV film] 
61* n
minih144333minih144333Falešná snoubenka (2016) 
Accidental Engagement n
minih107467minih107467Super pes (2010) [Video] 
Cool Dog n
minih5413minih5413Čas čápů (1971) 
Zeit der Störche n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 % (18)
4   - curil
7   - cicis
3   - clara.bow
1   - Hugin
3   - M.A.G.
3   - Agostino
6   - R.RICKIE
2   - Andrejevna
6   - MaKy92z
1   - miroslav22
4   - Gredor
4   - vo.truhlas
2   - jambroz58
8   - tvo
7   - kejtl
5   - JANAKA
10 - tomy
10 - NicolasDC1

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:55

56 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

ČT2 - Hranice dokořán - Rozmówki pol...

03:10 - 03:35

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:55 - 03:30

21 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:15 - 06:30

1 minut již uběhlo
194 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154547
Osobností: 639996
Fotografií: 588812
Plakátů: 279723
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

John Carter: Mezi dvěma světy (2...

Precizní film podle klasického Sci-fi

John Carter: Mezi dvěma světy
Výborný film, podle   výborné knižní předlohy z   první poloviny minulého   století. Klasika Sci-fi a   fantasy, která byla v 60   letech více >

Autor: MiTra

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.341/0.303