reklama
 
ohodnotit

Pád orlů

La Chute des aigles

Další název:
Fall of the Eagles
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Pád orlů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.7.2008
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.6.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.8.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.4.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
23.4.2011
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.12.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
tomy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.8.2009
NicolasDC1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73869minih73869Kazatelova dcera (2010) 
Preacher's Kid n
minih14793minih14793Odvaha pod palbou (1996) 
Courage Under Fire n
minih29787minih29787Krásná čarodějka (1942) 
I Married A Witch n
minih143737minih143737Julieta (2016) 
Julieta n
minih40688minih40688Vnitřní nepřítel (2005) [Video] 
Submerged n
minih68378minih68378Vězeňská kapela (2009) 
Broken Hill n
minih93890minih93890Mistr (2012) 
The Master n
minih28812minih28812Umění boje (2000) 
The Art of War n
minih48515minih48515Policajt ze sámošky (2009) 
Paul Blart: Mall Cop n
minih70846minih70846On všetečným profesorem (1938) 
Professor Beware n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.8 %
7   - cicis
4   - curil
3   - clara.bow
1   - Hugin
3   - M.A.G.
3   - Agostino
6   - R.RICKIE
2   - Andrejevna
6   - MaKy92z
4   - Gredor
1   - miroslav22
4   - vo.truhlas
2   - jambroz58
8   - tvo
7   - kejtl
5   - JANAKA
10 - tomy
10 - NicolasDC1

TV Program

ČT1 - V Praze bejvávalo blaze (1992)...

14:15 - 15:05

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

14:10 - 15:05

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:15 - 15:05

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:25 - 15:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147864
Osobností: 626282
Fotografií: 561834
Plakátů: 266441
Obsahů a biografií: 135740

Poslední komentáře

Vražedná noc na Manhattanu (1965...

Vražedná noc na Manhattanu
Druhý snímek o agentovi FBI   Jerry Cottonovi je natočený   ve stejném roce jako první a   je o poznání lepší. Styl   60. let je na snímku znát ve více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.635/0.591