reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu P.O.Hviezdoslav

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.7.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
M13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18303minih18303Řetězová reakce (1989) [TV film] 
Řetězová reakce n
minih9782minih9782Jsou mezi námi (1988) 
They Live n
minih31336minih31336Když staré srdce omládne (1943) 
Altes Herz wird wieder jung n
minih36211minih36211Příběh z rákosiny (1951) 
Příběh z rákosiny n
minih50590minih50590Američan (1964) 
L´Américain n
minih20219minih20219Šišouni v New Yorku (1993) 
Coneheads n
minih13860minih13860Nejistá sezóna (1987) 
n
minih14357minih14357Noc faraónů (1993) 
Joy et les Pharaons n
minih7605minih7605FBI v sukních (1988) 
Feds n
minih44706minih44706At Home with Shields and Yarnell (1978) [TV film] 
At Home with Shields and Yarnell n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
5   - Agostino
4   - Rendys
8   - tvo
2   - kovandos
9   - opl
3   - Collie
6   - M13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147912
Osobností: 626477
Fotografií: 562092
Plakátů: 266574
Obsahů a biografií: 135767

Poslední komentáře

Gamer (2009)

Gamer
Není to špatný. Buttlerovi   teda asi víc seděla bradka a   "This is Sparta!!!!", ale jo,   dobrej je tu.
Ovšem Kyra   Sedgwick by už konečně   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 7 / 10

Četnické humoresky (1997) [TV se...

......

Četnické humoresky
..............................   ..............................   ..............................   ..............................   ..........................

Autor: Pavuk88 | Hodnocení: 9 / 10

Liga spravedlnosti (2017)

Konečne

Liga spravedlnosti
Po otrasnom Suicide Squad a po   veľkom sklamaní BvS tu je   film ktorý ich prekonal.   Lenže na môj obľúbený DC   film Dark Knight to nemá.   Veľmi sa mi páčil Flash,   Batman a Cyclops.

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 7 / 10

Batman vs. Superman: Úsvit sprav...

Neberem nikomu jeho názor

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti
Fakt som sa tešil keď si   pozriem tento film lebo som ho   v kine minul, a potom som sa k   tomu nevedel dokopať aby som   si ho pozrel. Čakal som více >

Autor: AdamTorpis | Hodnocení: 6 / 10

Stůl číslo 19 (2017)

Stůl číslo 19
Nemám rád americké filmy,   které se zabývají   svatebními ceremoniály.   Jejich přehánění s   proslovy, dalekosáhlé   přípravy, družičky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.23/0.193