reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ozzy Osbourne: Live & Loud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.4.2008
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.11.2007
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.6.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
maly_hanys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2009
vicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14591minih14591O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli (1996) 
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli n
minih36888minih36888Živě z Bagdádu (2002) [TV film] 
Live from Baghdad n
minih65065minih65065Stíny nad Notre Dame (1966) [TV film] 
Schatten über Notre Dame n
minih4487minih4487Bosonohá komtesa (1954) 
The Barefoot Contessa n
minih13638minih13638Návrat do Modré laguny (1991) 
Return to the Blue Lagoon n
minih13281minih13281Mys hrůzy (1991) 
Cape Fear n
minih2593minih2593Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře (1953) 
Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře n
minih28149minih28149Patriot (2000) 
The Patriot n
minih37172minih37172Škola ro(c)ku (2003) 
The School of Rock n
minih47912minih47912Oko dravce (2008) 
Eagle Eye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (10)
10 - Bara.40
7   - vlk1410
8   - REKBRIT
9   - R.RICKIE
9   - killy
8   - Jarda1744
8   - Pauleto
6   - Bimbaša
8   - maly_hanys
7   - vicis
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273963
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.131/0.093