reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ovládání mysli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2017
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.8.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2011
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2007
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.12.2015
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.11.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.7.2013
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2009
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2007
zero123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49621minih49621Sladká Laura (2005) [TV seriál] 
Sturm der Liebe n
minih37466minih37466Sexbomba od vedle (2004) 
The Girl Next Door n
minih133591minih133591Zajaté srdce (2005) [TV film] 
Captive Hearts n
minih4498minih4498Bounty (1984) 
The Bounty n
minih3401minih3401Až na konec světa (1991) 
Bis ans Ende der Welt n
minih83022minih83022Hotel Transylvánie (2012) 
Hotel Transylvania n
minih147597minih147597Monsieur Max (2007) [TV film] 
Monsieur Max n
minih90407minih90407Cesta (2012) [DVD kinodistribuce] 
La senda n
minih71464minih71464Létající dýky (1993) 
Shen Jing Dao yu Fei Tian Mao n
minih99945minih99945Zachraňte pana Bankse (2013) [2k digital] 
Saving Mr. Banks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.2 %
7   - cicis
3   - curil
5   - M.A.G.
7   - RM
7   - satyr
7   - Elementik
4   - 151974
4   - Roman.H
10 - Stallone56
7   - Raptor150
8   - Mika.l.
8   - zero123
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.534/0.498