ohodnotit

Outsider

Voksne mennesker

Země:
Rok:
2005
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
9.2.2006
„Životu, smrti a lásce neutečete.“

Celkové hodnocení filmu Outsider

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2013
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2016
pepek25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2010
Karns
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
poundhound
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19029minih19029Sleepwalkers (1992) 
Sleepwalkers n
minih17663minih17663Zlaté časy rádia (1987) 
Radio Days n
minih44177minih44177Chci to! (2007) 
I Want Candy n
minih2448minih2448À la vie, à la mort! (1994) 
n
minih134208minih134208O kuřatech a lidech (2015) 
Mænd & høns n
minih11631minih11631Lovec jelenů (1978) 
The Deer Hunter n
minih64076minih64076Moje matka (2005) 
Äideistä parhain n
minih44733minih44733Vetřelci vs Predátor 2 (2007) 
AVPR: Aliens vs Predator - Requiem n
minih15550minih15550Pátý element (1997) 
Le cinquième élément n
minih40501minih40501Saw 2 (2005) 
Saw II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 % (6)
8   - Justik66
4   - Andrejevna
7   - LucyStar
6   - pepek25
8   - Karns
10 - poundhound

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:45 - 01:10

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodina je nejvíc

01:00 - 01:45

6 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

00:50 - 01:40

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:05 - 02:00

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279985
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.139/0.097