reklama
 
ohodnotit

Outsider

Voksne mennesker

Země:
Rok:
2005
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
9.2.2006
„Životu, smrti a lásce neutečete.“

Celkové hodnocení filmu Outsider

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2013
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2016
pepek25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2010
Karns
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2007
poundhound
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111756minih111756Ranhojič (2013) [2k digital] 
Der Medicus n
minih41893minih41893Babel (2006) 
Babel n
minih126595minih126595Houdini (2014) [TV film] 
Houdini n
minih68516minih68516Krásné lži (2010) 
De vrais mensonges n
minih43570minih43570O život (2008) 
O život n
minih28093minih28093Impostor (2001) 
Impostor n
minih49404minih49404KillerKiller (2007) 
n
minih42948minih42948Hudbu složil, slova napsal (2007) 
Music and Lyrics n
minih80117minih80117Oddělen (2011) 
Detachment n
minih83120minih83120Anna Karenina (2012) [DCP] 
Anna Karenina n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 % (6)
8   - Justik66
4   - Andrejevna
7   - LucyStar
6   - pepek25
8   - Karns
10 - poundhound
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152377
Osobností: 636555
Fotografií: 578583
Plakátů: 275688
Obsahů a biografií: 139847

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.105/0.071