reklama
 
ohodnotit

Otec

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1982

Celkové hodnocení filmu Otec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2009
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42893minih42893Ledová sklizeň (2005) 
Ice Harvest n
minih47124minih47124Ředitelka (2005) [TV film] 
Ahead of the Class n
minih14574minih14574O myších a lidech (1992) 
Of Mice and Men n
minih27601minih27601Mumie (1997) 
The Legend of Mummy n
minih13956minih13956Nemilosrdná spravedlnost (1991) 
Out For Justice n
minih9121minih9121Indočína (1992) 
Indochina n
minih9700minih9700Jízdní hlídka (1936) 
n
minih28160minih28160Drsnej Shaft (2000) 
Shaft n
minih13179minih13179Muž v povětří (1955) 
Muž v povětří n
minih45195minih45195Duchařský příběh (1981) 
The Ghost Story n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
6   - jarda53
6   - Jarda.ftr
8   - rosta12
9   - miroslav22
10 - Gremmie
6   - tvo
8   - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

10:50 - 11:45

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak si Chruščov podmanil Ameri...

10:35 - 11:40

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Presumpce lásky (2010) [TV fil...

10:15 - 12:10

47 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147975
Osobností: 626703
Fotografií: 562694
Plakátů: 266896
Obsahů a biografií: 135817

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.223/0.193