reklama
 
ohodnotit

Ostrov živých

It's Alive III: Island of the Alive

Další název:
Island of the Alive
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
95 minut
„Vyvrcholení příběhu zmutovaných miminek z filmů Ono žije a Ono ožívá“

Celkové hodnocení filmu Ostrov živých

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.8.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2008
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.7.2016
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2008
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.10.2010
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2012
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.10.2013
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19190minih19190Smrtelné zlo 2 (1987) 
Evil Dead II. n
minih36815minih36815Smrtonosná past 4.0 (2007) 
Live Free or Die Hard n
minih9844minih9844Kačer Howard (1986) 
Howard the Duck n
minih39379minih39379Dokažte mi vinu! (2006) 
Find Me Guilty n
minih42972minih42972Hairspray (2007) 
Hairspray n
minih59857minih59857Svět ve válce (1973) [TV seriál] 
"The World at War" n
minih36684minih36684Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí (2006) 
Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí n
minih47293minih47293Maestro (1990) [TV hra] 
Maestro n
minih49728minih49728Souboj vojevůdců (2002) [TV seriál] 
Clash of Warriors n
minih36696minih36696Krev zmizelého (2005) 
Krev zmizelého n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
6   - M.A.G.
5   - Prasoid
7   - AGAMEMNON
4   - marci22
6   - Ingrid
3   - Faustka
5   - decepticon
6   - smíšek
9   - oulisna
1   - ASPHALT
7   - rika-ml

TV Program

ČT1 - Tichá bolest (1990)

20:55 - 22:24

71 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

96 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:40

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

21:35 - 22:55

31 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627637
Fotografií: 565754
Plakátů: 268308
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.132/0.095