reklama
 
ohodnotit

Ostrov pokladů

Treasure Island

Další název:
L'île au trésor
Rok:
1985
Délka:
115 minut
„Román R. L. Stevensona, přenesený do dvacátého století“

Celkové hodnocení filmu Ostrov pokladů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2008
AlCapone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.1.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2008
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2009
grunge1492
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2008
O.Roy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54167minih54167Erekce, Ejakulace, exhibice a další příběhy obyčejného šílenství (1981) 
Storie di ordinaria folia n
minih23497minih23497Zachraňme Harryho (1986) 
Let´s get Harry n
minih4064minih4064Billy Kid a kulečníkový upír (1987) 
Billy the Kid and the Green Baize Vampire n
minih52459minih52459Znamení lva (1959) 
Le signe du lion n
minih18272minih18272Rytíři (1993) 
Knights n
minih17684minih17684Ráj divokých zvířat (1959) 
Serengeti darf nicht sterben n
minih43542minih43542Dům hrůzy (1959) 
The House on Haunted Hill n
minih11383minih11383Letní příběh (1996) 
Conte d' ete n
minih10662minih10662Krajina po bitvě (1970) 
Krajobraz po bitwie n
minih15390minih15390Paní Kačka zasahuje (1939) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (10)
6   - curil
5   - stanko
6   - Jarda.ftr
8   - michal33
8   - phorsky1
9   - AlCapone
7   - POMAJZ
6   - Ondra44
6   - grunge1492
9   - O.Roy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150702
Osobností: 634092
Fotografií: 574714
Plakátů: 273071
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.269/0.227