Duben
ohodnotit

Organizace Alfa: Hádův faktor [TV film]

Covert One: The Hades Factor

Další název:
Hádův faktor; Tajuplná Operácia Hades (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
160 minut, dvoudílný

Komentáře k filmu Organizace Alfa: Hádův faktor

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
renya007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2009
Hádův faktor jsem nějakou   dobu odkládala,než jsem se   na něj podívala.Mohu za sebe   říci,že jde o film ,na   který se stačí podívat   pouze jednou a chápat to   opravdu jako něco ,co by   nemělo být vůbec   reálné.Smrtelný virus   ,zmutovaný vědci,který   může zasáhnout kdykoli a   kdekoli.Navíc v rukou   těch,kteří jej použijí   dobrovolně sami na sobě ,aby   tuto Biologickou katastrofu   šířili dál. K tomu velká   špinavá hra   politiky,tajného spiknutí   ,pronásledování,lží a   polopravd.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.1.2019
Dvojdílné drama v   celovečerní stopáží   patří do série televizních   počinů o katastrofách   všeho druhu. Natočeno podle   románu od Roberta Ludmila,   který podle všeobecné   kritiky stojí za pozornost.   Chopili se toho tedy tvůrci   televizní a celý koncept   pojali tak, já máme možnost   vidět. Námětově opět   terorismus z řad arabské   komunity tentokrát   používající k útoku   biologickou zbraň a tak jako   druhé téma ve spojení s   tímto je epidemie. K tomu   všelijaká politická   jednání a rozhodování na   nejvyšší úrovni, tudíž   převážně z prezidentské   kanceláře. A mezi tímto   vším běhá armádní   lékařský expert Jon Smith,   který svým vyzněním   nemálo připomíná Jacka   Bauera ze série ‘24’. K   dokonalosti tu už opravdu   chybí je ty tikající   hodiny. Po technické stránce   je vše v celku přijatelné.   Výprava televizní, ale   hodnotná. Děj obsahuje vše   patřičné. Agenty, vrahy,   oběti. Bohužel, natáhnout   děj do celkových tří hodin   nebyl nejšťastnější   nápad. Dramatizace děje   mající patřičný švih je   sice patrná, avšak hlavně   ve druhém díle je znát   značné natahování, kde se   sice neustále něco děje,   ale ve svém vývoji jakoby   se to nemohlo odlepit z   místa. Poněkud mdlý   scénář tedy příběh hatí   ve své zajímavosti. Takže   mělo nastat jedno ze dvou   možností. Buď lépe   zpracovat scénář a nebo to   zkrátit na jeden film.
hvezdyn
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.12.2010
Až po větu "Sloužil   jsem temným silám" jsem   se to pokusil sledovat a pak   jsem hodil ručník do ringu,   umyl hrnek od kafe a šel   spat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10